Facebook'a HD Video Nasıl Yüklenir? - Haberler - indir.com

Facebook'a HD Video Nasıl Yüklenir?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-12-14 14:39:27
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Soru-Cevap

Facebook dünya üzerinden sosyal medya mecraları arasında en fazla kullanıcıya sahip ve en fazla kullanılan sosyal medya sitelerinden bir tanesi olarak zirvedeki yerini koruyor. Durum böyle olunca kullanıcı deneyimini en üst seviyelere taşıma adına hem mobil uygulamasına hemde masaüstü sürümüne yeni özellikler katmaya devam ediyor. Mobil android Facebook uygulamasına son gelen özellik ile artık Facebook'a HD videolar yüklemeniz mümkün olacak. Canlı yayın özelliğinin gelmesinin ardından, gerek videolu paylaşımlar gerekse sponsor olan video içerikleri etkileşim anlamında daha çok dikkat çekmeye başladı.

Bu durumla beraber Facebook, video iyileştirmelerine HD yükleme özelliğini kazandırarak başladı. Güncelleme gelmeden önce Facebook'un Android mobil uygulamasındaki en büyük eksiklik, yüksek çözünürlüğe sahip HD videolar yüklenemiyordu. Son gelen güncellemeler ile artık Android cihazınız üzerinden Facebook platformuna HD video yükleyebileceksiniz.

Facebook'a HD Video Yüklemek

Yabancı bir kaynağın paylaşımına göre yukardaki resimde de görebileceğiniz üzere Upload Videos in HD seçeneği ayarlara eklenmiş durumda. Buda uzun zamandır beklenen HD video yükleme olanağı sağlıyor. Ancak HD video yükleme özelliği şuan için tüm kullanıcılarda aktifleştirilmesede, yakın zamanda sizde video yükleme ayarlarınızı kontrol ederek HD video özelliğinin gelip gelmediğini kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca HD video haricinde, çevrımdışı olarak videoyu indirme gibi ayarlarıda ekran görüntüsünde görmek mümkün. Diğer yandan Facebook'a görsel yüklerken çözünürlüğün sabit kalması gibi bir özelliğinde gelmesi artık yüklenen fotoğrafların kalitesinin bozulmaması anlamına geliyor.  Daha önce yüklenen fotoğrafların kalitesinin düşürülmesi birçok kullanıcı tarafından hoş karşılanma mıştı. Bakalım ilerleyen günlerde gelecek olan güncellemeler ile bu gibi yeni özellikler tüm kullanıcılara açılacak mı göreceğiz.

 





PAYLAŞ