Facebook Profilinize Fenerbahçe Logosu Eklemek İster misiniz? - Haberler - indir.com

Facebook Profilinize Fenerbahçe Logosu Eklemek İster misiniz?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-11-26 16:00:43
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Uygulama

Facebook, Ekim ayında kullanıma sunduğu GameFace özelliği için ABD ve Avrupa'daki spor takımlarından sonra şimdi de Türkiye ile devam ediyor. Spor takımlarının logolarını profil fotoğraflarına eklemek için geliştirilen GameFace'e Türkiye'den katılan ilk Süperlig takımı Fenerbahçe oldu.

İlk olarak Amerika ve Avrupa ile başlayarak kullanıcıların birçok spor takımının logosunu profil fotoğrafı yapmalarına imkan sağlayan Facebook Gameface, geçtiğimiz hafta Paris'te yaşanan terör olaylarında kullanıcıların profillerini Fransa bayrağı ile donatmasından sonra tüm dünyanın dikkatini çekmişti. 

Dünya çapında yaşanan bu tür olaylar ile oldukça popüler olan servis, yeni bir güncelleme alarak anlaşmalı olduğu spor takımları arasına Türkiye'den Fenerbahçe'yi dahil etti.

Bunun üzerinde Fenerbahçe'nin resmi Facebook sayfasında"Sana özel hazırlanan profil fotoğrafı çerçeveni kullan, herkes Fenerbahçe sevdanı görsün" sloganını paylaşmasından kısa süre sonra on binlerce taraftar profil fotoğrafını Fenerbahçe logosu ile renklendirdi.

Gameface kullanarak profilini seçtiğin bir spor takımının logosu ile değiştirmek oldukça basit. Bu değişikliği yaparak profil fotoğrafını Gameface ile değiştirenler ana sayfanıza düştüğünde paylaşımın altında yer alan "şimdi dene" butonuna tıklayarak sende taraftarı olduğun takımın logosunu kendi fotoğrafın ile profiline ekleyebilirsin. 

Gameface ile yapılan profil fotoğrafı geçici olma özelliği taşıyor. Ancak değişikliğin ne kadar süre profilinizde kalacağına siz karar verebiliyorsunuz. 1 saatlik, 1 günlük veya 1 haftalık sürelere ayarlamanız mümkün. Belirlediğiniz sürenin sonunda profil fotoğrafınız eski haline geri dönüyor.

Şu an La Liga, NCAA, MLB, İtalya Seria A, Brezilya Ligi, NASCAR, Davis Cup, Premier Lig, Fransa 1. Lig ve Süperlig takımlarını destekleyen Gameface'in kısa süre içinde diğer Türk takımlarını da desteklemesi bekleniyor.





PAYLAŞ