Facebook Live için harika özellik! - Haberler - indir.com

Facebook Live için harika özellik!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-10-18 13:19:19
Editör : Volkan Deniz İkiz
Kategori : Donanım

Facebook sayfanızı geliştirmek için en büyük etken hiç kuşkusuz takipçileriniz ile çeşitli yollarla etkileşime geçmektir. Facebook, canlı yayın özelliğini daha fazla kişinin kullanmasını sağlamak için canlı yayın özelliğine yeni bir özellik olan Ekran Paylaşımı özelliğini getirdi. Daha önceden bu ekran paylaşımı özelliğini 3. Parti yazılımlar ile yapabiliyorduk ama işlem çok uzun sürüyordu ve çok kullanışlı değildi.

Facebook?u bilgisayarında Google Chrome ile kullananlar için gelen bu yeni özellik, sadece bir chrome eklentisi ile tüm sorunu çözmemize olanak sağlıyor.

Facebook Live İçin Yeni Özellik

Ekran paylaşım özelliğini kullanmak için öncelikle bir canlı yayın açıyoruz, daha sonra canlı yayın penceresinin sağında Ekranı Paylaş yazan bir buyon göreceksiniz. İşte o butonu basıyoruz ve karşımıza Google Chrome eklentisini kurmak istiyor musunuz diye soru gelecek.

Facebook Live için harika özellik!

Bu eklentiyi kuruyoruz ve karşımıza bir ekranı mı, bir Chrome penceresini mi yoksa bir uygulama penceresini mi izleyicilere göstermek istediğimizi soran bir pencere çıkıyor. Buradan izleyicilerimize neyi göstermek istediğimizi seçiyoruz ve canlı yayınımıza o pencere geliyor. Evet, bu işlem Çok basit. Eskisi gibi çok uzun süren bir işlem değil.





PAYLAŞ