Facebook Hikayeler Artık Masaüstünden Paylaşılabilecek - Haberler - indir.com

Facebook Hikayeler Artık Masaüstünden Paylaşılabilecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-19 14:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Dünyanın en cok kullanılan sosyal medya sitesi olan Facebook için geçtiğimiz aylarda hikaye paylaşım özelliği gelmişti. Bir süre sonra masaüstü platformlardan hikayeleri izleme özelliği getirilen Facebook için şimdi ise masaüstü bilgisayarlardan hikaye paylaşım özelliği sunuluyor. Sosyal medya devi kullanıcı deneyimini arttırmak adına bilgisayar üzerinden fotoğraf ve video yükleme özelliğini şu sıralarda test ediyor. Test süreci tamamlandığında artık masaüstü bilgisayarlardan hikaye paylaşımı gerçekleştirebileceksiniz.

Yeni gelecek güncelleme ile beraber hikaye paylaşmak web kamerası ile canlı yayın yapmak gibi oldukça pratik olacak. Facebook platformuna hikayeler özelliği ilk olarak geçtiğimiz senenin Mart ayında gelmişti. Hem mobil hemde masaüstü platformlarda yer alan hikaye görüntülenme sekmesi sonrasında artık paylaşımda sağlanabilecek. Ayrıca Facebook ve Instagram hikayelerinin çapraz gönderi olarak paylaşılma özelliğide bir süre önce gelmişti.

Messenger platformuna ise Messenger Day adlı hikayeler özelliğini ana uygulamasına getiren Facebook şimdi ise bu hikayelere yönelik geliştirmelerini sürdürüyor. Etkileşimi ve deneyimi arttırmak adına Facebook'un attığı bu adım bakalım nasıl bir etki sağlayacak göreceğiz.





PAYLAŞ