Engelli Sitelere Giriş için Ücretsiz VPN Çözümü: Shellfire VPN - Haberler - indir.com

Engelli Sitelere Giriş için Ücretsiz VPN Çözümü: Shellfire VPN

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Almanya merkezli Shellfire GbR tarafından geliştirilerek kullanıma sunulan Shellfire VPN sayesinde engelli olan sitelere giriş yapabileceğiniz gibi aynı zamanda kimliğinizi gizleyerek internette gezinti yapabilirsiniz.

Tamamen ücretsiz olarak hem masaüstü bilgisayar hem de mobil kullanıcılar için indirmeye sunulan Shellfire VPN uygulaması sayesinde gerçek IP adresinizi gizleyerek farklı bir coğrafi konumdan bağlanıyormuşsunuz gibi internet üzerindeki tüm içeriklere rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Shellfire VPN

Ayrıca halka açık Wi-Fi bağlantı noktalarında da büyük koruma imkanı sunan uygulama, sahip olduğu 128bit şifreleme algoritması sayesinde kişisel bilgilerinizin çalınmasının önüne geçebilmekle beraber internet güvenliğinizi de koruma altına alabiliyor.

Oldukça kolay bir kullanıma sahip olan Shellfire VPN'i kullanabilmeniz için uygulama üzerinde bulunan üyelik formunu doldurarak bir kullanıcı hesabı açmak olacak. Uygulamayı Windows ve Android cihazınıza yüklemek için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.





PAYLAŞ