En Modern Oyunlar Burada ! - Haberler - indir.com

En Modern Oyunlar Burada !

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-18 14:35:00
Editör : Esat Karaman
Kategori : Donanım

Çağımızdaki oyunlar artık çok gelişti en yeni oyun motoru ile hazırlanıp öne sürülüyorlar. Bizde sizler için bu oyunları listeledik.

Grand Theft Auto 5

GTA 5 bildiğiniz ve tanıdığınız bir oyundur herhalde. Oyun çok yenilikçi grafiklere ve tasarıma sahip oyunun şuanki boyutu 60 GB olarak bilinmekte oyunu Steam üzerinden indirebilirsiniz.

GTA 5 indir

World Of Warcraft

Oyun çok akıcı ve güzel ayrıca iyi bir grafiğe sahip zaten böylesine akıcı bir oyunda grafik olmazsa oyunun oynanabilirliği de kötü olurdu. Oyun güncel fiyatı 150 TL değerinde.

The Witcher 3: Wild Hunt

 Baş kahraman olan Geralt?ın hikayesini öğrenmek için oynayabileceğiniz güzel ve heyecanlı bir oyun. Oyunun grafikleri kendi katagorisi'ne göre çok iyi. Oyun fiyatı ise 90 100 Tl olarak bilinmekte.

The Elder Scrolls V: Skyrim

Açık dünya haritasına sahip olan bu oyun sizi farklı diyarlara sürükleyebilir. Eğer fantastik yerlere bil ilginiz varsa bu oyun tam size göre diyebiliriz.

Oyun şu anki fiyatı 100 TL'dir.

Dota 2

Eğer çok akıcı oyunları seviyorsanız oyun tam size göre diyebiliriz oyun Türkiye'de tam olarak tutulmasa'da diğer ülkelerde çok oynanan bir oyun yani amarikanın LoL'ı diyebiliriz





PAYLAŞ