En İyi Mobil FPS/Savaş Oyunları - Haberler - indir.com

En İyi Mobil FPS/Savaş Oyunları

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-20 21:37:47
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Liste

Mobil oyuncular için, birçok yeni oyun uygulama mağazalarındaki yerini almaya devam ediyor. FPS tutkunu mobil oyuncuların, oynayabileceği oyunlara bakarsak, listede şu oyunlar yer alabilir;

Into The Dead 2

Mobil platformun en popüler zombi oyunlarından biri olan Into The Dead 2¸ hem Android hem de iOS platformunda oynanabiliyor. Oyunun, Android platformunda 100 milyondan fazla indirmesi bulunuyor. Into The Dead 2'de 7 aksiyon yüklü bölüm, 60 aşama bulunuyor. Sürükleyici bir hikayeye sahip olan yapımda, günlük ve özel etkinlik modları da sunuluyor.

Fields Of Battle

Fields Of Battle, oyunculara paintball heyecanını mobilde sunuyor. Aynı zamanda nişancı oyunu severlerin de hoşuna gidecek olan Fields Of Battle, 60 farklı oyun haritasına ve gelişmiş hareket kontrollerine sahip. Oyunda farklı hava koşulları görülebiliyor ve online oyun desteği de sunuluyor.

Sniper 3D Assassin

Popüler nişancı oyunlarından biri olan Sniper 3D Assassin, mobil oyun tutkunlarının birçoğunun tanıdığı bir yapım. Gelişmiş kontrolleriyle, grafikleriyle dikkat çeken oyun, gerçek silah modellerini ve birçok görevi içerisinde barındırıyor.

Blitz Brigade

En iyi ücretsiz FPS oyunlarından biri olan Blitz Brigade, oynanışıyla ve grafikleriyle oyuncuların beğenisini kazanıyor. Oyunda bir taraf seçimi ve askeri birlik seçimi yaparak oyuna başlanıyor. Savaş meydanlarında  galip gelmek için taktikler geliştiriyor ve yeri geldiğinde takım arkadaşlarınızın yardımına koşuyorsunuz. Oyunda 120 farklı görev ve 100 çeşit silah bulunuyor.

Dead Trigger 2

Dead Trigger'ın devam oyunu olan Dead Trigger 2, iOS platformlarında oynanmaktadır ve 23 milyon indirilmeye sahiptir. Zombi oyunu olan yapımın ikinci serisinde, zombilere karşı savaşarak, dünyayı kıyametten kurtarmaya çalışıyorsunuz.

UNKILLED

Unkilled, bir diğer FPS türündeki zombi oyunudur. Grafikleriyle oyuncularından övgü toplayan yapım, Makineli ve otomatik tüfekler, pompalılar, tabancalar gibi birçok silah modelini oyuncularına sunuyor. Oyunda zombileri yok ederken hayatta kalmanız da gerekiyor.

SHADOWGUN: DeadZone

Ücretsiz savaş oyunu SHADOWGUN: DeadZone, iPhone ve iPad kullanıcıları için geliştirilmiş. En fazla 12 kişiyle mücadele ettiğiniz oyunda 'Deadmatch' ya da 'zone control' modlarından birini seçiyorsunuz ve modun özellikleri kapsamında savaşıyorsunuz. Grafikleri oldukça iyi olan oyun, bundan ötürü 512 MB büyüklüğünde.





PAYLAŞ