Eğlenceli Tombala Oyunu: Microsoft Bingo - Haberler - indir.com

Eğlenceli Tombala Oyunu: Microsoft Bingo

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Microsoft Studios tarafından geliştirilen Microsoft Bingo, yılbaşında tek başınıza ya da sevdiklerinizle oynayarak eğlenceli zaman geçirmenizi sağlayacak ücretsiz bir mobil tombala oyunudur.

Bolca RPG unsuru içeren oyunda Tayland, Almanya, Fransa, Avustralya ve Tanzanya gibi ülkelerin önemli şehirleri arka plan olarak yer alıyor. Oyundaki amacımız ise; klasik tombala oyununda olduğu gibi tombala kartı üzerinde bulunan sayıları tamamlamak ve çinko ya da tombala yapmak.

Microsoft Bingo

Her bölümde tombala yaparak diğer bölümlerin kilidini açtırabileceğiniz oyunda ayrıca uçuş puanları kazanabiliyorsunuz. Bu puanlarla hem seviye atlıyor hem de yeni ülkelere uçarak, oraları keşfedebiliyorsunuz. Ayrıca gittiğiniz ülkelerde özel hatıra eşyalarını da toplayabiliyorsunuz.

Oyunda bir sonraki bölümde çıkacak sayılarla ilgili olarak iddiaya girebiliyorsunuz. Eğer girdiğiniz iddiayı kazanırsanız Power Bingo yapmış oluyor ve en çok Power Bingo'yu yaptığınız takdirde de her hafta özel bir ödülün sahibi oluyorsunuz.

Microsoft Bingo

Aileniz, arkadaşlarınız ya da tek başınıza oynayarak tombala deneyimini mobil cihazlar üzerinden yaşamanızı sağlayan Microsoft Bingo'yu aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Windows Phone ya da Windows 8.1 cihazlarınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ