Clash Royale oyunun yeni güncellemesi klan sandıkları getiriyor. - Haberler - indir.com

Clash Royale oyunun yeni güncellemesi klan sandıkları getiriyor.

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-01-03 12:15:47
Editör : Galip Çiftçi
Kategori : Uygulama

Supercell tarafından geliştirilen ve en sevilen mobil strateji oyunlarından birisi olan Clash Royale'den oyuncularına müjde geldi. Clash Royale'e gelen son güncellemeyle beraber, birçok yeni özellik de oyuna eklenecek.

Mobil camiadaki en sevilen strateji oyunlarından birisi olan Clash Royale, oyuncularına müjde vererek güncelleme yayınladığını açıkladı. Supercell tarafından geliştirilen ve mobil kullanıcıların takipçisi olduğu Clash Royale, çıktığı günden itibaren büyüyerek, mobil oyun dünyasında popüler olmayı başardı. Aynı zamanda, kart oyunları anlayışına da farklı bir soluk getirdi. Sevilen oyundan geçtiğimiz günlerde oyuncularına müjdeli haber geldi ve oyuna giren oyuncular güncellemeyle karşılaştılar. Bu güncellemeyle beraber, oyuna birçok yenilik de eklendi.

Mobil dünyanın en sevilen strateji oyunlarından birisi olan Clash Royale, geniş bir oyuncu kitlesine sahip oyunlardan birisi. Supercell'in en başarılı bulunan oyunlarından biri olan Clash Royale, geçtiğimiz günlerde oyuncuları için yeni bir güncelleme yayınladı. Bu yeni güncellemeyle beraber, Clash Royale oyuncuları, yeniden oyuna bağımlı hale gelecekler. Birçok alanda yenilik gelen oyunda, turnuva seçenekleri de oyuna entegre edildi. Oyuncuların dikkatini çekecek bir diğer yenilik de Klan Sandığı Etkinliği. Bu özellik sayesinde Klan üyeleri, ortak ulaşılabilir bir hedef için mücadele ederek hediye kazanacaklar. Bunların dışında, güncellemeyle beraber oyuna eklenen yenilikler şu şekilde;

Taç Düellosu Meydan Okuması

Klan Sandığı Etkinliği

Elektro Büyücü Meydan Okuması (23 Aralık'tan itibaren)

Pazar günleri destansı kart isteme ve bağışlama imkanı

Destansı kartların dükkan maliyetlerinde indirim

Destansı sandıklarda daha fazla kart

2600-3000 seviye arası için Orman Arenası açılacak (13 Ocak'ta)

Dart Goblin'i ve 5 yeni kart




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ