Çin'li Teknoloji Devinden Akıllı Bileklik Smartband! - Haberler - indir.com

Çin'li Teknoloji Devinden Akıllı Bileklik Smartband!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

İsmini şu sıralar iPhone 6 benzeri telefon ve projektör olarak geliştirdiği Yoga Tablet Pro 2 gibi ürünlerle duyduğumuz Çin'li teknoloji devi Lenovo, sessiz sedasız güncellediği web sitesine Smartband adlı akıllı bilekliği ekledi.

Web sitesine yapılan güncellemeyle eklenen akıllı bileklik Smartband'ın henüz hazırlık için mi yoksa bir hata sonucunda mı siteye eklendiği bilinmiyor. Zira firma tarafından ''Smartband SW-B100'' adlı aktivite bilekliği hakkında henüz resmi bir açıklama veya duyuru yapılmadı. Henüz fiyatı da belirtilmeyen bilekliğin uygun bir fiyatta olacağı tahmin ediliyor.

iOS, Android ve Windows Phone cihazlarla uyumlu olacağı söylenen akıllı bilekliğin renk seçenekleri arasında mavi ve turuncu yer alıyor. Standart aktivite takip bilekliklerinin sunduğu nabız, adım sayma, kalori yakma ve kalp ritmi ölçme gibi işlevlere de sahip olacağı belirtilen bilekliğin arama ve mesaj bildirimi gibi bazı akıllı saat yeteneklerini de kullanıcılara sunacağı söyleniyor.

Piyasaya çıkış tarihi hakkında bir bilgiye ulaşamadığımız Lenovo'nun akıllı aktivite bilekliği Smartband'a ait görselleri aşağıdan inceleyebilirsiniz.

Lenovo Smartband

Lenovo Smartband

Lenovo Smartband

Lenovo Smartband





PAYLAŞ