Çift Lensli Xiaomi Mi 5X Sızdırıldı - Haberler - indir.com

Çift Lensli Xiaomi Mi 5X Sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-07-20 18:00:57
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli akıllı telefon üreticileri ara vermeden yeni modellerini tanıtmaya devam ediyorlar. Özellikle fiyat politikası noktasında güçlü performans sergileyen ve uygun fiyata sahip olan modeller üreten şirketler bu noktada tam bir fiyat performans modellerini sunuyorlar. İşte bunlardan birisi olan Xiaomi cephesinden yeni bir model daha gözüktü. Xiaomi Mi 5X olarak adlandırılan yeni modele ait basın görselleri internet ortamına düştü. Cihazın duyurusuna bir hafta daha var iken modelin ortaya çıkan görselleri ile tasarım detayları da belli olmuş oluyor. İlk olarak modelin roze altın, altın ve siyah renkli tasarım seçenekleri ile geleceği belli oldu diyebiliriz.

Ayrıca daha öncede ortaya çıktığı gibi Mi 5X modeli çift arka kameraya sahip olarak geliyor. Yeni Xiaomi Mi 5X modeli sahip olacağı çift kamerası ile tıpkı iPhone 7 Plus'ta olduğu gibi optik yakınlaştırma yeteneğine sahip olacak. Düşük ışık koşullarında iyi kareler yakalayabilmek adına ise modelde çift tonlu LED flaş yer alıyor. Full HD çözünürlüğe sahip bir ekran ile gelen telefonun ekran boyu ise 5.5 inç büyüklüğe sahip durumda. Xiaomi'nin yeni Mi 5X modeli orta segment bir akıllı telefon olduğundan ötürü işlemci tarafında Snapdragon 625 modelini kullanıyor.

4 GB RAM belleğine sahip olarak gelecek olan modelin arka yüzeyinde kamera altına konumlandırılmış olan parmak izi sensörüde yer alıyor.  Ön yüzeyde ise kaliteli selfie çekimleri için 16 megapiksellik bir kamera yer alıyor. Android 7.1 Nougat işletim sistemine sahip olarak kutudan çıkması beklenen modelin tüm detaylarını ise 26 Temmuz tarihi ile beraber göreceğiz.  Cihazın 295 dolar fiyat etiketi ile satışa sunulması bekleniyor.





PAYLAŞ