Çevrimiçi Müzik Uygulaması MixRadio, Line'a Satıldı! - Haberler - indir.com

Çevrimiçi Müzik Uygulaması MixRadio, Line'a Satıldı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

İlk olarak Nokia'nin cihazlar bölümünü satın alan sonrasında ise Nokia X projesini iptal eden Microsoft, şimdi de çevrimiçi müzik servisi MixRadio'yu elden çıkarıyor. Yapılan resmi duyuruya göre MixRadio, popüler mesajlaşma uygulamasının geliştiricisi LINE Corporation'a satıldı.

2014 yılının başında ayrı bir uygulama olarak Nokia tarafından yayınlanan MixRadio, mobil kullanıcılara çevrimiçi müzik dinleme ve kendi müzik kanallarını oluşturabilme imkanı sunuyordu. Uygulama pek çok Lumia kullanıcısına da ücretsiz abonelik hediyeleri sunuyordu.

LINE - MixRadio

Microsoft'un yaptığı resmi duyuruya göre artık MixRadio, popüler mesajlaşma uygulaması LINE'ın geliştiricisi LINE Corporation bünyesinde kullanıma sunulacak. Microsoft ve LINE Corporation arasında yapılan bu satışın bedeli ise henüz açıklanmadı.

Satış sonrasında MixRadio elbette ki Lumia cihazlada kullanılmaya devam edecek. Bununla beraber şimdilik sadece Windows Phone işletim sistemini destekleyen MixRadio uygulamasının diğer platformlara gelmesi de söz konusu.

MixRadio uygulamasını ve popüler mesajlaşma uygulaması LINE'ı indirmek için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ