Çerçevesiz Nokia 8 Modeli Dikkat Çekecek - Haberler - indir.com

Çerçevesiz Nokia 8 Modeli Dikkat Çekecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-07-07 17:00:07
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Bir zamanların popüler markası Nokia, akıllı telefon piyasasına geri dönmüş ve modellerini birbir tanıtmaya devam ediyor. Şimdi ise şirketin amiral gemisi olduğu iddia edilen Nokia 8 modeli hakkındaki ilk detaylar gözükmeye başladı. Teknoloji severlerin merakla beklediği Nokia?nın Android sistemli yeni modeline dair teknik detaylar ve görsel içerikler belli olmaya başladı. Nokia 8 için söyleyebileceğini en dikkat çekici durum ise tasarım noktasında gerçekleşmiş diyebiliriz. Son model telefonların izinden giden şirket ön yüzeyde çerçevesiz tamamen ekran ile kaplı bir panel tercih etmiş durumda. Diğer yandan ise kamerayı barındıran dikey metal şeridin merkez yerine sol tarafa konumlandırılmış olması dikkat çekiyor.

Farklı renk seçeneklerine sahip olacak model yeni güvenlik teknolojilerini de hanesinde barındıracak.  Bu noktada göz tarama sensörünün de olması beklenen modelde bu sayede kilitlerini güvenli bir şekilde açabilecekler. Geçtiğimiz zamanlarda bazı sızıntıları ortaya çıkan Nokia 9 modelinin de Nokia 8 haricinde piyasaya girebilmesi beklentiler arasında yer alıyor. Nokia 9 modelinin ise iki farklı versiyona sahip olması bekleniyor diyebiliriz.  Bu yeni ortaya çıkan Nokia 8?in teknik detaylarına dair bazı bilgilerde gün yüzüne çıkmış durumda. Bu noktada modelde Snapdragon 835 işlemcisinin yer alması bekleniyor.

Bu güçlü işlemci modelini 4 GB RAM yada 6 GB RAM belleği destekleyecekken ekran noktasında QHD çözünürlüğe sahip 5.3 inç büyüklüğünde bir panelin olacağı bekleniyor. 64 GB dahili depolamanın yanı sıra 13 megapiksel çift arka kamera ve 13 megapiksel de ön kameranın bulunması bekleniyor. Parmak izi sensörünün de yer alacağı iddia edilen modelin IP68 sertifikası ile suya ve toza karşı dayanıklı olması bekleniyor. Bu ay ile beraber resmiyet kazanması beklenen Nokia 8 modelinin Avrupa satış rakamının ise 750 euro seviyelerinde olması bekleniyor.





PAYLAŞ