Call of Duty Infinite Warfare'ın PS4 ve Xbox One Beta Tarihleri Kesinleşti - Haberler - indir.com

Call of Duty Infinite Warfare'ın PS4 ve Xbox One Beta Tarihleri Kesinleşti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-09-30 08:42:15
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım

Bu yıl çıkışını yapacak oyunlardan birisi olan Call of Duty: Infinite Warfare, hakkında yeni bir bilgi daha yayınlandı. Oyunun Xbox One ve PS 4 Beta tarihleri kesin olarak verildi.

Yayınladığı fragmanlarla oyunculardan çok da olumlu eleştiriler toplamayı başaramayan oyun Call of Duty: Infinite Warfare, her şeye rağmen çıkışı beklenen oyunlardan birisi. Oyun, rakibi Battlefield 1 ile birbirine yakın zamanlarda çıkışını gerçekleştirecek. Battlefield 1'de geçmiş zaman oyunun konusu olarak işlenirken, Call of Duty: Infinite Warfare rakibinin tersine yaşadığımız çağdan daha ileriki bir zamanla oyuncuların karşısında çıkacak. Bugüne kadar oyunla alakalı yayınlanan fragmanlar, videolar ve verilen bilgiler, oyunun senaryosuna ilişkin olarak oyuncularla paylaşıldı. Bu kez paylaşılan şey ise Call of Duty: Infinite Warfare betasının yayınlanma tarihi oldu.

2016'nın merak edilen oyunları arasında yer alan Call of Duty: Infinite Warfare, bu ay içerisinde  Activision ve Infinity Ward'ın yapmış olduğu bir canlı yayınla, oyunun çoklu oyuncu modu hakkında oyuncuların bilgilenmesi sağlanmıştı. Bunun ardından oyunun beta testi haberleri de yayılmaya başladı. Yayınlanacak olan beta sürümünün 14 Ekim tarihinde yayınlanacağına dair bir takım haberler çıkmıştı. Activision tarafından düzenlenen basın toplantısında, beta sürümünü yayın tarihinin PS 4 için 14 Ekim Cuma günü olduğu kesinleşti ve saat olarak da 20:00 denildi. Call of Duty: Infinite Warfare çoklu-oyuncu beta testi, Xbox One platformu için yayın tarihini 21 Ekim Cuma günü saat 20:00 olarak açıkladı. Beta testinin bitiş tarihinin ise 24 Ekim olduğu paylaşıldı.

 





PAYLAŞ