Bugün Battleborn oyuncuları için yeni bir kahraman yayınlandı - Haberler - indir.com

Bugün Battleborn oyuncuları için yeni bir kahraman yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-10-27 16:49:05
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım

Orijinal olarak çocuk bakıcılığı görevleri için tasarlanan ve silah yerine çocukları eğlendirmek için veri bankasında binlerce çizgi film ve çizgi roman barındıran Kid Ultra tam da LLC'nin yönetici yapay zekası Magna Carta devredışı kalıp da yeni üretilen robot çalıştırma kodu alamadığı anda devreye girdi. Beynindeki tek bilgi kaynağı gençleri eğlendirmek ve eğitmek için hazırlanan eğlence kütüphanesiydi. Battleborn Kid Ultra'nın elinde silah olmadan çizgi romanlardaki 'iyi adam' gibi davranmaya çalıştığını fark edince ona hem silah, hem de arkasını kollayacak bir takım verdi. Kid Ultra nihayet hep hayalini kurduğu o kahraman olmuştu. O artık bir Battleborn'du. 

 

Kid Ultra LLC destek teknolojisinin en üst noktasını temsil ediyor ve takım arkadaşlarını güçlendirip iyileştirirken düşmanlarını pasifize ederek savaş alanına damgasını vuruyor: 

  • ROCKET GAUNTLET: Çarpışma anında patlayan altı hızlı-ateşlenen füze fırlatır. 
  • ROCKET VORTEXT: Dar bir spiral halinde giden üç füze ateşler.
  • SUPPORT DRONE: Hedef müttefiği takip eden, maksimum sağlığını geçici olarak yükseltip zaman içinde iyileştiren bir şifa robotu gönderir. Aynı anda en fazla 2 robot kullanabilir. 
  • BOLA SNARE: Birimlerin içinden geçerek yolundaki tüm düşmanları yavaşlatan bolalar fırlatır. 
  • (Ultimate) TO THE RESCUE: Hover moduna geçer ve hareket kabiliyetini arttırır. Hover modundan çıkmak için pasifleştirildiğinde kendisine ve yakındaki müttefiklerine sağlık kazandırır ve düşmanları uzaklaştırır. 
  • (Passive) AURA OF JUSTICE: Ölümlere katıldığında yakınındaki müttefiklerin verdiği zararı geçici süreliğine arttırır. 

 




Battleborn: Kid Ultra Skills Overview


PAYLAŞ