BlackBerry'nin Orta Seviye Modeli Aurora Detayları - Haberler - indir.com

BlackBerry'nin Orta Seviye Modeli Aurora Detayları

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-03-16 16:05:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Geçtiğimiz günlerde yaptığımız haber içeriği ile BlackBerry markasının artık akıllı telefon üretmeyeceği bilgilerini sizlere aktarmıştık. Durum böyle olunca firma uygulama ve yazılım bölümüne yoğunlaşacak ve BlackBerry markalı telefonların üretimi farklı şirketlere verilecekti. Artık BlackBerry imzalı lisanslı telefonların üretimi TCL firması tarafından yapılacak. Üretim lisansını elinde bulunduran TCL'in yeni bir BlackBerry Aurora isimli orta segmente hitap edecek akıllı cihazı gözüktü. Söz konusu bu cihaz sunacağı donanım özellikleri ile piyasada bulunan orta segment cihazların arasında başarı yakalamaya çalışacak.

Orta segment kullanıcılarına hitap edecek olan bu yeni BlackBerry Aurora modelinin teknik detaylarına bakalım. Model işlemci tarafında Qualcomm mimarili Snapdragon 425 işlemcisini tercih etmiş durumda. RAM bölümünde 4 GB RAM'in bulunduğu cihazda çift SIM kart desteğide bulunuyor. 5.5 inç büyüklüğe sahip ekran HD çözünürlük seviyesinde. Telefon dahili depolama olarak 32 GB kapasite ile geliyor ve bu kapasiteyi microSD kart desteği ile arttırmak mümkün oluyor. Birazda kamera yeteneklerine göz atarsak modelin arka yüzeyinde 13 megapiksel değerinde bir kamera bulunuyor. Ön yüzeyde ise 8 megapiksel çözünürlüklü bir selfie kamerası yer almakta.

Yeni BlackBerry Aurora modeli Siyah, Gümüş ve Altın olmak üzere üç farklı renk seçeneği ile geliyor. Ayrıca bu yeni modeli ön sipariş ile satın alan kullanıcılara ise iki ufak hediye verilecek. Ön sipariş ile cihaza sahip olanlara JBL Go markalı hoparlör ve kapaklı kılıf verilecek. 262 dolar fiyat rakamı ile Endonezya'da satışa çıkması bekleniyor. Ayrıca bu BlackBerry Aurora'nın sadece Endonezya'da satışa sunulacağı ve yakın zamanda bu modelin yeni bir versiyonun dünya genelinde satışa sunulması bekleniyor.

Son olarak BlackBerry Aurora için sunduğu özellikler bakımından orta seviye cihazlar arasında tercih edilebilir bir model olduğunu söyleyebiliriz. Cihaz tanıtıldıktan daha sonra söyleyebileceklerimiz dahada netleşecektir.





PAYLAŞ