Bitcoin'de İstikrarlı Yükseliş Devam Ediyor - Haberler - indir.com

Bitcoin'de İstikrarlı Yükseliş Devam Ediyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-05-25 15:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Kripto Para

2008 Yılı itibariyle internet ortamına giriş yapan sanal para birimi olan Bitcoin yıllar geçtikçe değerlenmeye ve kullanıcılarına kazandırmaya devam ediyor. İlk çıktığından deneysel bir para birimi olan Bitcoin zaman içerisinde çeşitli yatırımlar alarak bir hayli popüler olmuş durumda. Ayrıca günümüzdeki internet sitelerinin ve alışveriş sitelerinin gerek bağış gerekse alışveriş için Bitcoin kabul eder hale gelmesi bu gelişme bir katkıda bulundu diyebiliriz. Bu içeriğimizde ise bugün sabah itibariyle güncel Bitcoin kur rakamlarından bahsedeceğiz.

Diğer ödeme yöntemlerinden farklı olarak Bitcoin'nin bir merkezi bulunmuyor. Belli kurallar kapsamında 'madenci'lerin çıkartmış olduğu bitcoinler piyasaya giriş yapıyor ve o an ki Pazar değerine göre alım satım işleri yüksek veya normal rakamlardan gerçekleşiyor. İnternet ortamında Bitcoin ile yaptığınız işlemler esnasında kriptolanarak güvenli şifreleme işlemi gerçekleştiriliyor. Dijital imzalar ile yapılan Bitcoin ile yalpan para transferlerinde kimin üzerine yapıldığının kimlikleri belli olmuyor.

Bu sabah itibariyle baktığımızda ise 1 Bitcoin sanal para değerinin yaklaşık olarak 2630 dolar seviyelerinde olduğunu görüyoruz. 2630 Dolarlık bu bitcoin seviyesi ülkemiz TR bazında ise 1 dolar yaklaşık 4 TL olduğundan ötürü 1 Bitcoin sanal para biriminin 9400 Türk Lirası seviyelerinde olduğunu ifade edebiliriz. Ciddi paraların döndüğü Bitcoin piyasasında ilk zamanlar ucuz rakamlar ile yatırım yapan kullanıcılar şimdi bir hayli yüksek mebla rakamlar ile bu Bitcoin para miktarlarını çevirebilecekler. Son zamanlardaki yükselişine devam eden Bitcoin'in anlık değişimlerini sizlere aktarmaya devam edeceğiz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ