Best Buy artık Huawei satmayacak! - Haberler - indir.com

Best Buy artık Huawei satmayacak!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-23 15:15:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Teknoloji

Telefon üretimi konusunda oldukça başarılı bir performans sergileyen Huawei, Amerika'da yasaklanmak üzere gibi görünüyor. Başarılı telefon üreticisinin tüm yolları kapanıyor. Büyük satış platformu Best Buy, Huawei'nin telefonlarını artık satmayacağını duyurdu. Bu, telefon üreticisinin ABD'de cihaz satma girişimlerini ciddi anlamda zedeleyecek bir hamle olabilir. CNET'e göre Best Buy, Çinli şirketten yeni telefonlar sipariş etmeyi bıraktı ve Huawei'nin ürünlerini önümüzdeki birkaç hafta boyunca tamamen satmayı bırakacak.

Huawei, ABD'de telefon satma konusunda yokuş yukarı bir savaşla karşı karşıya kaldı. AT & T ve Verizon'un da dahil olduğu büyük taşıyıcılar, ABD hükümetinin baskısı nedeniyle şirketin telefonlarını satmayı reddetti ve Best Buy ve Amazon gibi perakendecilere, ABD'li müşterilerin yeni piyasaya sürülen Mate 10 Pro ya da yaklaşan P20 hattı gibi cihazları almaları için kalan tek yer olarak bıraktı. cihazların Ülkenin en büyük tüketici elektroniği perakendecisi olan Best Buy'u kaybetmek, Çinli telefon şirketi için önemli bir sorun.

Tabii ki, tüm bunlar ABD hükümetinin Huawei'nin cihazlarına karşı olduğu gerçeğini gözler önüne seren bir durum. . FBI, CIA ve NSA'nın başkanları, şirketin Çin hükümetiyle ilişkileri konusundaki endişelerden dolayı telefonların kullanılmasına karşı tavsiyede bulunuyor ve Kongre aracılığıyla şu anda çalışmakta olan yeni bir yasa, devlet kurumlarının Huawei ve ZTE telefonlarını kullanmasını yasaklıyor.





PAYLAŞ