Beats Music Tüm iOS Cihazlara Gelecek! - Haberler - indir.com

Beats Music Tüm iOS Cihazlara Gelecek!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Çevrimiçi müzik dinleme servislerindeki rekabet her geçen gün daha da kızışırken Apple cephesinden sürpriz bir haber geldi. Söylenenlere göre Apple, bünyesine kattığı Beats Music servisini önümüzdeki günlerde tüm iOS cihazlara getirecek.

Geçen aylarda Beats Music'i satın alan Apple, tüm dikkatleri üzerine çekmiş ve bu konuyla ilgili uzun süre açıklama yapmaktan kaçınmıştı. Bugün aldığımız haberlere ve duyduğumuz söylentilere göre Apple, Beats Music'i 2015 yılında iOS'a dahil edecekmiş. Ayrıca iTunes'e göre daha az kullanıcı sayısında sahip olan Beat Music'in, iTunes içerisine dahil edilebileceği de söyleniyor.

200 milyon iTunes kullanıcısı bulunan Apple'ın dünya çapında 800 milyondan fazla da iOS sistemli cihaz kullanıcısı bulunuyor. Bu kadar geniş bir kullanıcı kitlesini arkasında bulunduran Apple, deyim yerindeyse bu girişimiyle, online müzik dinleme servisleri arasında liderliğe oynayacak ve servis sayesinde de önemli miktarda kar elde edecek.

Spotify'ın bazı alanlarda iTunes'u geride bıraktığı biliniyor. Bunu göz önüne aldığımızda; aynı kulvarda ilerlemek isteyen Apple ile Spotify arasında müthiş bir rekabete şahit olacağımızı söyleyebiliriz.

Beats Music'in Android ve iOS uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz. Manşet görseli: Techcrunch





PAYLAŞ