Battlefield 1'den yeni oyun modu müjdesi! - Haberler - indir.com

Battlefield 1'den yeni oyun modu müjdesi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-02-28 19:15:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Geçtiğimiz yıl içerisinde piyasaya sürülen oyunlardan biri olan Battlefield 1, geçen yılın en çok beklenen ve ilgi gören oyunlarından biri olmuştu. Çıktıktan sonra da büyük ilgi gören oyun, özellikle hikayesiyle ve 1. Dünya Savaşı'nı konu almasıyla, oyun severlerin ilgisini toplamayı başarmıştı. Oyunda Osmanlı Devleti'nin ve Türkçe yamanın olması nedeniyle, Türkiye'deki oyuncular tarafından da büyük ilgiyle karşılandı. Oyun zaman zaman güncelleme yayınlamaya devam ederek oyuna olan ilginin de azalmasına engel oldu. Geçtiğimiz günlerde de oyuna yeni bir mod geleceği duyuruldu. "Frontlines" adındaki yeni modun duyurusu, resmi olarak yapıldı.

Oyun tutkunlarının en çok ilgi gösterdiği savaş oyunlarından biri olan Battlefield 1, geçtiğimiz yılın Ekim ayında piyasaya sürülmüştü. Oyun severlerin büyük beğeni ile karşıladığı oyunun firması, geçtiğimiz günlerde oyuna eklenecek olan yeni modun duyurusunu resmi olarak yaptı. Bununla beraber bir de yeni DLC duyurusu da geldi. Yeni DLC They Shall Not Pass'de, Verdun Heights, Fort Vaux, Soissons ve Rupture olmak üzere dört adet harita yer alacak. Elite Sınıf ise Trench Raider adıyla iki yeni sınıf eklenecek. Char 2C Super Heavy ve Char 2C Super Heavy adındaki tanklarla Behemoth görevleri yine bu DLC le üstlenilecek.

Yeni DLC dışında oyuna eklenecek bir diğer yenilik de, Frontlines modu olacak. Rush ile Conquest modlarının karşımı şeklinde olacak olan bu modla beraber, daha etkili bir savaş deneyimi oyun severlere sunulacak. Eklenecek olan yeni mod için yayınlanan tanıtım videosunu, aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz;

https://youtu.be/YaE-XKeKOVQ





PAYLAŞ