Battlefield 1: Revolution satışa sunuldu - Haberler - indir.com

Battlefield 1: Revolution satışa sunuldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-08-24 13:20:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Sosyal Medya

Geçtiğimiz yıl çıktığı günden itibaren, oyun tutkunları tarafından oldukça ilgi görmeyi başaran oyunlardan birisi olan Battlefield 1, yeni içerikleriyle oyun severleri memnun etmeye devam ediyor. Bir süredir, yaz aylarında Battlefield 1'e geleceği bilinen geniş çaplı bir ek paket olduğu gündeme geliyordu ve oyun severler yayınlanacak olan bu ek paketi merakla bekliyorlardı. EA sözünü tuttu ve beklenen ek paketi oyun severlerle kısa bir süre önce buluşturdu. Oyun severlerle buluşturulan yeni ek paket Battlefield 1: Revolution, geniş çaplı bir içeriğe sahip. Battlefield 1: Revolution'ın, ana oyunla beraber Premium Pass'i de içerisinde barındırdığı da söylendi.

Merakla beklenen Battlefield 1: Revolution'ın satışa sunulmasıyla beraber, ek paket hakkındaki detaylar da açığa çıkmış oldu. Oyuncuların, yeni ek pkaette en çok sevinceği noktanın, Battlefield 1: Revolution'ın yanı sıra Premium Pass'in de paketin içerisinde yer alıyor olması. Premium Pass'in paketin içerisinde yer alması, oyuncuların They Shall Not Pass, In the Name of the Tsar, Turning Tides ve Apocalypse ek paketlerine de sahip olabileceği anlamına geliyor. Bu nedenle henüz Battlefield 1 edinmemiş ve yeni alacak olan oyuncular şanslı görülüyor. Revolution'ın satın alınması halinde, içerisinde eşyalar, araçlar ve armaların yer aldığı Red Baron, Lawrence of Arabia ve Hellfighter paketlerine de sahip olunabilecek. Eylül ayında çıkacak olan In the Name of the Tsar paketiyle oyuna 6 yeni harita, 11 yeni silah eklenecek. Turning Tide ek paketi ise Aralık ayında çıkacak ve bu ek paketle oyunculara suda savaşma imkanı tanınacak. Apocalypse ise 2018 yılının başlarında çıkacak.

EA, Battlefield 1: Revolution dışında bir de Incursions isimli yeni oyun modunu duyurdu. Bu oyun moduyla beraber, oyunda 5v5'lik savaşlar yer alacak. Yeni oyun modunun kapalı alfa testleri Eylül ayında başlayacak. Battlefield 1: Revolution için yayınlanan trailer'ı aşağıdan izleyebilirsiniz;

https://www.youtube.com/watch'v=e2jerZDvtG8&feature=youtu.be 

 





PAYLAŞ