Batman Arkham VR'dan İlk Video Geldi - Haberler - indir.com

Batman Arkham VR'dan İlk Video Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-08-30 15:35:38
Editör : Caner Küçükbinar
Kategori : Donanım

Oyunlarda yapılan yenilikler ve güncellemeler, geçtiğimiz haftalarda düzenlenen video oyunları fuarlarında yayınlanan videolarla oyuncularla buluşmuştu. E3 2016 fuarında kendini gösteren oyunlardan bir tanesi de Batman Arkham VR oldu. Oyunun, E3 2016 Fuarındaki Sony konferansında beklenmedik bir şekilde, duyurusu gerçekleştirildi. Daha önce oyunla ilişkili açıklama yapılmamış olması, oyuncuların bu habere şaşırmasına neden oldu. Fuarda haberin yapılmasının ardından şaşıran ve merak eden oyuncular için, Sony Batman Arkham VR'ın ilk videosunu da paylaştı.

Sony E3 2016 fuarında beklenmeyen bir haber ile katılımcıları oldukça şaşırttı. Oyuncular için sürpriz olan haberde, Sony Batman Arkham VR'ın duyurusunu yaptı. Daha önce Sny'den bu oyunla ilgili kısa bir teaser dışında içerik gelmemişti. Bu kez oyuncuların oyun hakkında daha fazla bilgi edinebileceği, görüşe sahip olabileceği bir video ile Sony oyuncuların karşısına geçti. Videoda, Batman Arkham VR'ın içeriğine ait görüntülere rastlamanız mümkün. Gamescom Fuarı için hazırlanan video, fuardan birkaç gün önce hazırlanmış ve Gamescom'da da oyuncularla paylaşıldı. Oyuncular oyunu deneme fırsatını daha çok San Diego Comic Con fuarında yaşadılar. Bu videoda Batman'in BatCave de Batarang gibi araçlar kullandığını görüyoruz. Oyunun geçeceği mekanlar hakkında da bilgi sahibi olabilmemize yardımcı oluyor. Videonun ilk 1:12 dakikasında Nightwing'de geçen dövüş eğitimi de oyuncuların ilgisini çeken bölümlerden oluyor.

Oyunun çıkış tarihi Playstation VR'dan sonraya ayarlanmış. Yani Ekim ayında piyasada olacak Playstation VR'dan sonra, Kasım ayında Batman Arkham VR'ı da raflarda göreceğiz.





PAYLAŞ