Baldur's Gate II: Enhanced Edition Android'e Geldi! - Haberler - indir.com

Baldur's Gate II: Enhanced Edition Android'e Geldi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Geçen Ocak ayında iPad'ler için yayınlanan Baldur's Gate serisinin devam oyunu Baldur's Gate II: Enhanced Edition, nihayet Android kullanıcıları için de indirmeye sunuldu.

Bilgisayar oyunlarının en revaçta olduğu zamanlarda çıkış yapan ve rol yapma oyunlarının standartlarını belirleyen Baldur's Gate serisinin ikinci sürümü olarak karşımıza çıkan Baldur's Gate II: Enhanced Edition'da yine zindan ve ejderha ikilisinin varlığı sürüyor.

Baldur's Gate II: Enhanced Edition

İzometrik açıdan gördüğümüz iki boyutlu fantastik bir dünyayı ziyaret edeceğimiz oyunda; Candelkeep'de yaşayan bir kahramanın hikayesi konu ediliyor ve gizemli sebeplerden dolayı evinden ayrılan bu kahramana yardım etmeniz gerekiyor.

Yan görevlerle birlikte 300 saatlik oynanış süresine sahip olan oyunda rol yapma yeteneklerinizi gösterebileceğiniz gibi RPG unsurlarını da bulabileceksiniz.

Baldur's Gate II: Enhanced Edition

Tabletler için optimize edilen ancak telefonlar üzerinde de oynanabilen Baldur's Gate II: Enhanced Edition'ı aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla hem Android hem de iPad cihazınıza indirebilirsiniz.

Oyun App Store ve Google Play Store'da 20.99 TL fiyat etiketine sahiptir. Ayrıca oyunun önceki sürümünü de yine aşağıdaki bağlantılar üzerinden indirebilirsiniz.





PAYLAŞ