Avrupa'nın En İyi Akıllı Telefonları ve Mobil Cihazları Seçildi - Haberler - indir.com

Avrupa'nın En İyi Akıllı Telefonları ve Mobil Cihazları Seçildi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-08-28 17:00:54
Editör : Caner Küçükbinar
Kategori : Akıllı Telefonlar

Dünya iletişim teknolojisinde özellikle son yıllarda üretilen akıllı telefonlar ile dünya elektronik cihaz üreticisi dev firmalar her sene birbiriyle yarışa girmektedir. Akıllı telefonlar arasında Apple, Sony, Samsung, HTC, LG gibi daha bu alanda hizmet veren pek çok marka mevcuttur. Her birinin öncelikli amacı kullanıcıların güncel sorunlarına hizmet vermektir. Hızlı ve güvenli teknolojiyi sunan markalar arasında her sene en iyiler belirlenmektedir. Siz de bu yılın en iyi akıllı telefon üreticilerini merak ediyorsanız, detaylı bilgiyi yazımızda bulabilirsiniz.

Avrupa Görüntüleme ve Ses Derneği'nin (EISA) Yayınladığı en iyi akıllı telefon listesi

Dünya üzerinde akıllı telefon üreten pek çok markanın içinde Avrupa Görüntüleme ve Ses Derneği(EISA) tarafından açıklanan veri sonuçları yayınlandı. Bu veriler her yıl farklı kategoriler arasında yapılmaktadır. En iyi akıllı telefon ve mobil cihazlar içinde EISA bu yılın da sonuçlarını yayınlayarak o önemli isimleri açıkladı. Her yıl itine ile seçilen isimler arasında dikkat çekici isimler bulunmaktadır.

Avrupa Görüntüleme ve Ses Derneği'nin seçimini yaptığı liste şöyledir:

  • En iyi VR: HTC Vive

  • En iyi akıllı telefon kamerası: Galaxy S7 ve S7 edge

  • En iyi mobil kulaklık: JBL Reflect Mini BT

  • En iyi tüketici akıllı telefonu: Huawei P9

  • En yenilikçi telefon: LG G5

  • En iyi giyilebilir cihaz: Garmin Fenix 3 Hr

  • En gelişmiş akıllı telefon: HTC 10

  • En iyi mobil hoparlör: JBL Charge 3

  • En iyi bütçe dostu telefon: Coolpad Torino

Derneğin yayınladığı seçimlere göz attığımızda dikkat çekici noktalardan birisi olarak LG göze çarpar. En yenilikçi telefon özelliğini alan cihaz yaptığı yeniliklerle bu unvanı almaya hak kazanmıştır. Bir diğer dikkat çekici sonuç ise HTC'ye ait olan sonuçtur. HTV son yıllarda yaptığı çalışmalarla birlikte en gelişmiş akıllı telefon olmaya hak kazandı. Kendini sürekli geliştirdiği için kullanıcı tarafından en çok tercih edilen cihaz arasında bulunur.  Bunun dışında en tüketici akıllı telefon olarak da Huawei seçilerek, henüz yolun başında olan marka taçlandırıldı.





PAYLAŞ