Atari Salonlarının Dövüş Oyunu Samurai Shodown 2, Mobile'e Geldi (Video) - Haberler - indir.com

Atari Salonlarının Dövüş Oyunu Samurai Shodown 2, Mobile'e Geldi (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

90'lı yılların en popüler atari oyunları arasında yer alan Arcade tarzındaki Samurai Shodown 2, mobil platformlara uyarlanmış haliyle uygulama mağazalarında indirmeye sunuldu.

SNK ve NEOGEO tarafından yayınlanan oyunda grafik, ses ve müzikler eski atari oyununda olduğu gibi değişmeden oyunculara sunulmakla beraber o yıllarda yaşanan eğlence ve heyecanı bu sefer mobil cihazlara getiriyor.

Samurai Shodown 2

Samurai Shodown 2'de Haohmaru, Genjuri Kibagami, Hanzo Hattori ve Ukyo Tachibana gibi karakterleri kontrol ederek onların savaş yeteneklerini keşfedecek ve arkadaşlarınız ile birlikte amansız bir dövüş imkanı bulacaksınız.

Temel amacınızın Mizuki Rahojin'i yenmek ve en güçlü savaşçı olduğunuzu kanıtlamak olan oyunda standart kılıç saldırılarının yanı sıra farklı tuş kombinasyonları ile özel hareketleri kullanabilir ve oyunda galip gelen taraf siz olabilirsiniz.

Son derece heyecanlı bir arcade dövüş oyunu deneyimi yaşayabileceğiniz Samurai Shodown 2'yi aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android, iPhone ve iPad cihazınıza indirebilir, oyun için yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Samurai Shodown II Tanıtım Videosu


PAYLAŞ