Assassin's Creed için Hazırlanan Project Widow Duyuruldu - Haberler - indir.com

Assassin's Creed için Hazırlanan Project Widow Duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji

Ubisoft bugün Google Street View tarzında geliştirdiği ve Assassin's Creed Unity video oyunundan önce çıkacak olan benzersiz çevrimiçi deneyim sunan Project Widow'u resmen duyurdu.

Project Widow uygulaması sayesinde oyuncular Assassin's Creed haritasını gerçek hayatta görebilecekleri gibi Assassin's Creed Unity'de olduğu gibi 18. yüzyılın Paris sokaklarında gezintiye çıkabilecekler.

360 derecelik görüş açısıyla birlikte oyunda keşfebilebilecek özel noktaları, gizlenmiş olan Unity sanat parçalarını ve bölgelerle ilgili tüm videoları bu uygulama sayesinde görebileceğiz. Ayrıca Project Widow'un sitesi RPG öğrelerini de içerisinde barındıracak. Oyuncular keşfettikleri her şey için ayrı ayrı tecrübe puanı da kazanabilecekler.

Fransız Devrimi'nin en karanlık ve en kanlı anlarının yaşandığı yerlerinde görülebileceği uygulama, Paris'in geçmiş zamandaki halini gösterirken, şimdi ki halini de gösterebilecek. Uygulamada İngiliz Aktör Andy Serkis'in seslendirdiği devrimci karakter, hem rehber hem de iyi bir anlatıcı olacak.

Project Widow uygulamasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Uygulama 14 Kasım'da PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkış yapacak Assassin?s Creed Unity'den önce yani bugün itibarıyla İngiltere'de çıkış yaptı.





PAYLAŞ