Apple Watch için Pokemon Go yayınlandı - Haberler - indir.com

Apple Watch için Pokemon Go yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-01-04 10:56:58
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Bu yılın en çok konuşulan ve oynanan oyunlarından birisi olan Pokemon GO için yayınlanacak Apple Watch uygulaması, oyuncular tarafından uzun süredir bekleniyordu. Bu anlamdaki açıklamasında Niantic, Eylül ayında Apple tarafından düzenlenen etkinlikte en kısa sürede Apple Watch Pokemon GO uygulamasının geleceği haberini vermişti. O günden itibaren, oyuncular merak içerisinde uygulamanın gelmesini beklemeye başladılar. Uygulamanın gecikmesi durumu bazı dedikoduların çıkmasına da neden oldu. Fakat Niantic bu dedikoduları yalanlamıştı. Beklenen haberi de sonunda veren Niantic, Pokemon GO Apple Watch uygulamasının geldiğini duyurdu.

Pokemon Go'nun Apple'ın akıllı saatleri için hazırlanan versiyonu, tüm oyuncular tarafından merak içerisinde bekleniyordu. Uzun süren beklemenin ardından Apple Watch Pokemon uygulaması oyuncularla buluştu. Bu uygulama sayesinde, kullanıcılar bazı görevleri telefonlarını ceplerinden çıkarmadan yerine getirme şansına sahip oluyor. Sadece saatle Pokemon yakalamak mümkün değil fakat bunun dışında birçok işlemi gerçekleştirebiliyorsunuz. Örneğin; Pokestop'lardaki unsurları toplamak mümkün oluyor. Bununla beraber yine uygulama sayesinde, yakındaki Pokemon'lar da saat üzerinde tek bir dokunuşla görülebiliyorlar ve yumurta çatlatma ve favori Pokemon ile şeker alma işlemleri de saat üzerinden gerçekleştirilebiliyor. Bu işlemlerin haberi, saat ekranına bildirim olarak gönderiliyor.

Beklenen uygulamanın yayınlanmasıyla beraber, Pokemon GO yapımcısı Niantic Labs, böylece kaybettiği oyuncularını toplamaya yönelik adımlarına bir yenisini daha eklemiş oldu.





PAYLAŞ