Apple Store Mobil Uygulaması Yayınlandı! - Haberler - indir.com

Apple Store Mobil Uygulaması Yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-05-28 13:09:46
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Uygulama

Uzun süredir ülkemizde erişime kapalı olan Apple Store uygulaması Türkiye App Store'unda yayınlandı. Bilindiği gibi Apple bir süre önce Türkiye'de fiziki ve online mağazasını açarak önemli bir atak yapmıştı. 

Bir çok ülkede kullanıcıların iPhone ve iPad cihazları üzerinden alışveriş yapabildiği Apple Store uygulamasına ülkemizden erişime izin verilmiyordu. Bunun ardından ülkemiz için herhangi bir geliştirme yapmayan Apple uzun süren sessizliğini bozarak mobil uygulamasını ülkemizdeki App Store'da yayınladı.

Türk kullanıcıların beğenisine sunulan Apple Store'da Apple ürünleri ile ilgili detaylı bilgilere ulaşabilir, ürün ve aksesuarları satın alabilirsiniz. Ayrıca verdiğiniz siparişin takibini yapabilmenizi sağlayan uygulama ile size en yakın Apple mağazasını ya da en yakın Apple Premium satıcısını bulabilirsiniz. Ancak uygulamanın tek kötü yanı randevu alamamak. Randevu almak için uygulama sizi Safari'ye yönlendirme yapıyor.

Oldukça sade ve şık bir arayüze sahip uygulamanın Apple Watch sürümü de bulunuyor. Ürün keşfi yapabildiğiniz, ürünler hakkında detaylı bilgiye ulaşabildiğiniz iPhone ve iPad uyumlu Apple Store uygulamasını aşağıda verilen bağlantı üzerinden indirebilirsiniz.





PAYLAŞ