Apple, iOS 10 için iMessage'ı Açıkladı - Haberler - indir.com

Apple, iOS 10 için iMessage'ı Açıkladı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-09-25 14:00:28
Editör : Caner Küçükbinar
Kategori : Teknoloji

Teknoloji devi olan Apple geçtiğimiz günlerde iPhone modelinin son serisi olan iPhone7 ve iPhone 7 Plus'ı kullanıcılarına büyük bir etkinlikle tanıttı. Aradan kısa bir süre geçtikten sonra da IOS 10 güncellemesini yayınladı. Marka aralık vermeden hizmet etmeye devam etmektedir. Kullanıcılarına en iyi şekilde hizmet vermek ve teknolojinin güncel ihtiyaçlarını karşılaması için dev ekiple yoluna devam eder. Marka son olarak hizmete sunduğu IOS 10 işletim sistemiyle pek çok yeniliği bünyesinde barındırmaktadır.

Apple Store Üzerinden Sunulmaya Hazırlanan iMessage Uygulaması

Apple bu zamana kadar yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettirmeyi başardı. Güvenli ve hızlı teknoloji sunmasıyla kullanıcılar arasında en çok tercih edilen teknoloji markası Apple bundan sonra da aynı çalışmalarına devam edecektir. En son güncelleme çalışması olarak IOS 10'u yenileyen Apple işletim sistemiyle kullanıcılara pek çok yeniliği sunar. IOS 10 işletim sistemine özel olarak iMessage uygulaması getirildi. Bu uygulama App Store üzerinden sunulacaktır. Yapılan bu çalışmalarla Imessage her zamankinden daha farklı görünüme kavuşacaktır. Apple IOS 10 işletim sisteminde en büyük değişikliği iMessage üzerinden yapacağını daha önce de duyurmuştu. Kullanıcılar tarafından beklenen gelişmeye göre Apple iMessage uygulamasını yani anlık mesajlaşma uygulamasını App Store üzerinden edinebilecekler. Dijital platform denilince akla gelen marka olan Apple kullanıcılarına eğlenceli ve işlevsel uygulama deneyimi yaşatmak için IOS 10 işletim sisteminde pek çok yenilik yaptı. Bunların başında da iMessage uygulaması yer almaktadır.

iMessage Uygulaması IOS 10 ile Ne Zaman Kullanılmaya Başlandı?

Apple yeni işletim sistemi olan IOS 10 üzerinde daha eğlenceli ve işlevsel olarak sunduğu iMessage uygulamasını App Store üzerinden edinebileceklerini belirtirken, uygulamayı 14 Eylül tarihinden itibaren kullanabileceklerdir. Kullanıcılar resmi uygulamaya App Store üzerinden sahip olabileceklerdir. Bu sürümü size önceki sürümlere göre daha keyifli ve eğlenceli hizmet vermeyi planlamaktadır. Apple ilerleyen süreçte iMessage uygulamasının diğer cihazlarda da kullanılabileceğiniz vurgulayarak kullanıcılara sevindirici haberi verdi. İlerleyen dönemlerde Apple yeniliklerine devam edecek ve kullanıcılarına kaliteli hizmet sunacaktır.

 




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ