Apple ilk kez çift SIM'li iPhone Çıkarabilir - Haberler - indir.com

Apple ilk kez çift SIM'li iPhone Çıkarabilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-20 16:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Apple'ın 2018 model yeni iPhone modelleri büyük bir heyecan ile bekleniyor. Şirketin büyük yeniliklere yer vermesi beklenen yeni seride uygun fiyatlı iPhone modeli de göreceğiz. Analistlere göre birçok tahmin ve iddia bulunurken şimdi ise sızıntılara göre bu yıl çıkacak üç iPhone modellerinden bazısında çift SIM kart desteği de bulunacak. OLED ekranlı iPhone'un yanı sıra uygun fiyatlı olması adına çift SIM kart destekli modelin 6.1 inçlik LCD ekranlı bir model olması bekleniyor. Bu modelin 650 USD ve 750 USD arasında bir fiyat etiketi ile çıkış yapması tahmin ediliyor.

Tek SIM kartlı model ise 550 ile 650 USD arasında olacakken 6.5 inçlik en üst seviye OLED ekranlı çift SIM'lı model haricinde 5.8 inç OLED ekranlı tek SIM kart desteğine sahip iPhone cihazını göreceğiz. Tek ve çift SIM kart destekli bu iPhone modeller ile beraber çeşitli fiyat seçenekleri göreceğiz. Çift SIM kartlı modeller ABD bölgesinde popüler olmazken, Asya ve Avrupa pazarlarında ilginin yüksek olduğun söyleyebiliriz.

Apple'ın yeni uygun fiyatlı iPhone modelini 650 USD seviyelerinde pazara sunması gerçekleşir ise şirketin iyi bir çıkış yakalaması bekleniyor. 2016 yılında iPhone 7 içinde çift SIM kart söylentileri ortaya çıkmış ancak gerçekleşmemişti. Bakalım Apple beklentileri karşılayabilecek mi göreceğiz.





PAYLAŞ