Android Klavyeye Dil Eklemek - Haberler - indir.com

Android Klavyeye Dil Eklemek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-02-13 09:10:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Akıllı telefonlarımızın son yıllarda atılım gerçekleştirerek oldukça gelişmesi artık neredeyse cebimizde taşıdığımız bir bilgisayar haline geldiler. Gerek yazılım gerekse donanım anlamında çok farklı teknolojileri barındıran bu cihazlar oldukça işlevsel yapıları ve kompakt tasarımları ile teknoloji dünyasında adını zirvelere yazdırmış durumda. Bu içeriğimizde ise bu akıllı telefonların Android olanlarında klavyeye dil eklemek özelliğinin mümkün olduğundan ve nasıl yapılacağından bahsedeceğiz.

Seyahatler ve farklı ülkelere gidişlerden dolayı klavyenize çeşitli dil girişleri girme gereksiniminde bulunabilirsiniz. Bu noktada Android noktasında klavyeye dil eklemek için üçüncü parti uygulamalardan yardım alacağız.

Android Klavyeye Dil Eklemek

Telefon klavyenize ekstra başka bir dil eklemek için ilk önce Google Play Store üzerinden Swiftkey uygulamasının aramasını gerçekleitirin. Çıkan sonuçlardan Swiftkey uygulamasını bularak indirin ve cihaza kurun. Uygulamayı kurduktan sonra klavye uygulamasını açın ve ayarlar sekmeleri arasında bulunan Languages option'a basın. Burada klavyenize eklemek için birçok dil seçenekleri bulunmaktadır.

Klavyenize eklemek istediğiniz dil paketine basaran indirin ve artık bu dili telefonunuzda yaptığınız her klavye girdi işinde kullanabileceğinizi unutmayın. Ayrıca telefonunuzda çoklu dil girdisi işlemi yaparak daha fazla ihtiyaç duyduğunuz çeşitli dil paketlerini indirip kurabilirsiniz. Sonrasında ise size lazım olmaya dil paketini Swiftkey uygulamasından gerekli ayar bölümüne ulaşarak oradan istemediğiniz dil paketini devre dışı bırakabilirsiniz.

Swiftkey üçüncü parti geliştirilen bir klavye uygulaması olduğundan dolayı önümüzdeki zamanlardaki güncellemeler ile daha fazla dil desteğine kavuşacaktır. Ayrıca ekstra farklı emoji paketlerinede bu uygulama ile erişmeniz mümkün olacaktır. Ücretsiz olan bu uygulamayı Google Market'ten indirerek ücretsiz bir şekilde kullanabilirsiniz.





PAYLAŞ