Android cihaza Facebook videosu indirme - Haberler - indir.com

Android cihaza Facebook videosu indirme

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-18 21:35:01
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformlarından birisi olan Facebook bünyesinde sayısız içerik barındırıyor. Video paylaşım siteleri gibi binlerce videoyu da içinde barındıran platformda dünyanın çeşitli ülkelerindeki kullanıcılar birbirleri ile iletişim kurarak çeşitli videolar paylaşmakta. Ancak uygulamada şu an için herhangi bir video indirme aracı bulunmadığı için kullanıcılar bu videoları cihazlarına indiremiyor. Bazı kullanıcılar bu durumda oldukça şikayet etse de uygulama içinde bu işlemi gerçekleştirilmemesine karşın  bazı çözüm önerileri mevcut.

Facebook programsız video indirme

  • İlk adım olarak indirmek istenilen videoyu açın ve üzerine sağ tık yapılarak ekranda çıkan URL göster bölümü tıklanarak kopyalanır.
  • Kopyalanan URL tarayıcıda yeni sekmek açılarak buraya yapıştırın.
  • Açılan sayfanın adres çubuğundaki www uzantısı silinerek yerine mbasic yazın ve enter tuşunu basılarak indirilmek istenen video yeniden oynatın.
  • Açılan video üzerine sağ tıklayarak kaydet yaptıktan ve videoyu bilgisayarınıza indirebilirsiniz

 Facebook indir / Android

Facebook indir / İOS

Android Facebook video indirme ve kaydetme

Android telefon ve tablet gibi cihazlarda Facebook'tan video indirme işlemi biraz daha farklı bir şekilde gerçekleşiyor. Öncelikle SnapTube uygulaması indirilmeli ve mobil cihaza kurulması gerekmekte. Ardından ise indirilmek istenen video açılır ve URL kopyalanır. Ekranda çıkan karta dokunulur ve indirme işlemi başlatılır. Bunun dışında "İnternet Download Manager" ve "Video Downloader for Facebook" tarzındaki Facebook video indirme programlarını kullanarak videolarınızı indirebilir ve cihazınızda istediğiniz vakit rahatça izleyebilirsiniz.





PAYLAŞ