Akıllı Telefonunuzu Hızlı Şarj Etmenin Yolları! - Haberler - indir.com

Akıllı Telefonunuzu Hızlı Şarj Etmenin Yolları!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-20 10:38:00
Editör : Esat Karaman
Kategori : Donanım

Akıllı telefon kullancısıysa'nız ve telefonunuz çok yavaş şarj oluyor ise aşağıdaki çözüm önerilerini mutlaka deneyiniz. Akıllı telefonlar'da belli bir oranda güç tüketir ve bu telefonun uygulama kullanımına da bağlı olabilir. Cihazınızda ki uygulamalar sürekli yeniden başlar ise bu bataryayı hız bir şekilde tüketir ve şarj sorununuz orta çıkar. Eğer bunu engellemek isterseniz işte çözüm önerileri;

1- Kullanmadığınız uygulamaları devre dışı bırakın 

Eğer kullanmadığınız yüzünebile bakmadığınız önemsiz uygulamalar mevcut ise Ayarlar>Uygulama Yönetimi> Devre Dışı Bırakılacak Uygulama> Devre Dışı  Bırak yolunu izleyerek bu adımı uygulayabilirsiniz.

2- İnterneti Gereksiz Açık Bırakmayın

İnternet'in sürekli açık olması demek diğer tüm uygulamaların arka planda çalışması demek olabilir. Siz işlem yapmazken bile uygulamalar arka planda çalışır ve bataryayı hızlıca tüketir.

3- Şarj Yardımcısı Uygulama Kurmayın

Şarj yardımcısı uygulamalar daha fazla şarj tüketebilir bunun yerine uygulamalardan tamamen çıkın arka plan uygulama kısıtlamasını arka planda uygulama yok olarak işaretleyin.

4- Sosyal Medya Uygulamaları Tam Bir Güç Canavarı!

Sosyal medya uygulamaları (Facebook,İnstagram,Twitter,) bunları cihaza kurmak yerine tarayıcıdan erişebilirsiniz yada lite sürümlerini kurun arka planda çalışmasını engelleyin.





PAYLAŞ