Akıllı Telefonlar İçin Hayat Kurtaran Uygulamalar - Haberler - indir.com

Akıllı Telefonlar İçin Hayat Kurtaran Uygulamalar

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-04-08 09:37:04
Editör : Caner Küçükbinar
Kategori : Donanım

Hem Android hem de iOS işletim sistemli akıllı telefon sahipleri cihaz güvenliği ve performansı için çeşitli uygulamalara ihtiyaç duyuyor. Bu ihtiyacı karşılamak için Liquidum Limited ücretsiz ancak etkili uygulamalar geliştirdi.

Akıllı telefonumuzun batarya ömrünü uzatan; Battery Time Saver & Optimizer, Kişisel verilerimizi koruyarak internette özgürce sörf yapmamızı sağlayan; Rocket VPN - Internet Freedom, akıllı telefonlarımızda kişisel verilerimizi içeren dosya ve uygulamaları şifrelememizi sağlayan; Hexlock - App Lock Security ve akıllı telefonumuzda kapsamlı bir temizlik yaparak cihaz performansını arttıran; The Cleaner - Speed up & Clean.

Şimdi hayatımızı kolaylaştıracak bu uygulamalara bir göz atalım?

Battery Time Saver & Optimizer

Android telefonunuzda gereksiz enerji tüketimini durdurarak enerji tasarrufu yapan uygulama sayesinde artık piriz arama derdinden kurtulacaksınız.

Uygulama, arka planda sürekli çalışan ve gereksiz enerji tüketimine yol açan uygulamaları durdurur ve pil ömrünü uzatır.

Akıllı telefonumda oyun oynuyorum, çok fazla bildirim alıyorum, dosyalarımı akıllı telefonumdan yönetiyorum ve artık piriz arama derdinden kurtulmak istiyorum diyorsanız kesinlikle Battery Time Saver & Optimizer uygulamasını denemenizi öneririm.

Battery Time Saver & Optimizer İndir

 

Rocket VPN - Internet Freedom

Kişisel verilerinizi gizleyerek ve farklı bir IP adresinden bağlanarak internet ortamında güvenli bir şekilde gezinmenizi sağlar.

İnternet ortamında özgürce gezinmenin yanı sıra kişisel güvenliğinizi de koruyan uygulama, sizin internet ortamında gezinme ve tıklama alışkanlıklarınızı izleyen üçüncü şahısları da engeller.

Bilindiği gibi internet ortamında gezindiğimiz web siteleri ve tıklamalarımız gibi bilgiler üçüncü şahıslar tarafından izlenmekte ve bu bilgiler doğrultusunda çeşitli reklamlar önümüze çıkmakta. Rocket VPN uygulaması ile kendi IP adresinizi gizleyerek tamamen anonim gezinti yapabilirsiniz.

Bunun yanı sıra, bulunduğunuz bölgede yasaklı olan web sitelerine de güvenle giriş yapabilirsiniz.

Rocket VPN - Internet Freedom İndir

 

Hexlock - App Lock Security

Akıllı telefonunuzu kilitlemeden sadece belirlediğiniz uygulama ve dosyalarınızı şifrelemenize olanak sağlar. Bu sayede kişisel verilerinizi koruyabilir ve üçüncü şahısların eline geçmesini engelleyebilirsiniz.

Uygulamayı kullanarak Facebook, Twitter, WhatsApp ve Instagram gibi sosyal medya ve sohbet uygulamalarınızı, fotoğraf dosyanızı ve SMS?lerinizi kilitleyebilirsiniz.

Çocuklarınıza cihazınızı verdiğiniz zaman artık oyun satın alamayacaklar veya silemeyecekler.

Üstelik tamamen ücretsiz.

Hexlock - App Lock Security İndir

The Cleaner - Speed up & Clean

Akıllı telefonunuzda kapsamlı bir temizlik yaparak cihazınızın performansını arttırmanızı sağlar.

Cihazlarımıza indirdiğimiz uygulamalar gereksiz dosyaları da beraberinde getirir. Telefonumuza her indirdiğimiz uygulama ile birlikte telefonumuz gereksiz dosyalarla dolar ve zamanla performansında yavaşlama olur.

Uygulamayı kullanarak sistem performansını etkileyen gereksiz, kullanmadığınız dosyaları tek bir dokunuşla temizleyebilirsiniz. Ayrıca uygulama, cihazımıza sızmayı başaran kişisel verilerimizin peşinde olan casus yazılımları da tespit ederek temizler.

Uygulamada yer alan, ?gizlilik kontrolü? özelliği sayesinde, bir çok uygulamanın yükleme aşamasında sizden istediği; Çağrı, SMS, Konum, Kamera ve İletişim gibi temel izinleri kaldırarak kişisel verilerinizi korur.

The Cleaner - Speed up & Clean İndir





PAYLAŞ