6 Kameralı 360 Derece GoPro Fusion Duyuruldu - Haberler - indir.com

6 Kameralı 360 Derece GoPro Fusion Duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-04-25 19:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Aksiyon kameraları kategorisinde ünlü marka olan GoPro'da son zamanlarda artan 360 derece kamera üretimi işine girdi. Hali hazırda bulunan aksiyon kameralarının haricinde GoPro Karma isimli Drone modelide bulunan şirketin, şimdi GoPro Fusion isimli 360 derece video kaydı gerçekleştirebilen yeni bir kamera modeli duyuruldu. Facebook Surround 360 kameralarının duyurusunun hemen ardından GoPro'da atağa geçerek yeni ürünlerini tanıttı. Fusion normal bir aksiyon kamerasından farklı olarak hem sanal gerçekliği hem de 5.2K çözünürlük ile yüksek kaliteyi beraberinde sunuyor.

Ayrıca GoPro Fusion kamerasında OverCapture özelliği sayesinde normal fotoğrafta çekmek mümkün oluyor. Küre formatında çekilen fotoğraftan kullanıcı istediği kareyi kullanabiliyor. GoPro kurucusu ve CEO'su olan Nicholas Woodman ise yeni kamera hakkında : 'Altı GoPro kamerası bir arada' tanımlamasını kullanırken, kameranın 360 derece görüntü yakalama konusunda son teknolojiyi yansıttığını belirtiyor.

Tam altı kameraya sahip olan bu 360 derece kamera tanıtımı için MotoGP ile iş birliği içerisinde olunacak. Söz konusu tanıtım videosunda motorsiklet arkasında lenslerin gözüktüğü belli oluyor. Çok lensli bu sanal gerçeklik kamerası ile birçok aktivite görüntülerinin kaydedilebileceği ve kaydedilen bu görüntülerin uygulama aracılığı ile kolay şekilde iki boyutlu bir şekilde paylaşabileceği ifade ediliyor. Yeni GoPro Fusion cihazı hakkında henüz detaylı bilgiler belli olmasada, kameranın yeteneklerine dair bir videoda paylaşıldı.

GoPro'nun piyasada iddialı olabilecek bu kamerasının pliot çalışmaları önümüzdeki yaz itibariyle başlayacak. Profesyonel kullanıcılardan çeşitli markalara kadar başvuru alınacak ve yıl sonu ise bu kameranın satışa çıkması hedeflenmekte.





PAYLAŞ