5 Lensli Nokia 8 Pro'dan İlk Sızıntı Geldi - Haberler - indir.com

5 Lensli Nokia 8 Pro'dan İlk Sızıntı Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-20 14:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Artık MWC 2018 etkinliğine çok az bir süre kala markaların yeni modellerini duymaya devam ediyoruz. MWC 2018 kapsamında amiral gemisini sergileyecek isimlerden birisi olması beklenen Nokia'nın yeni Nokia 8 Pro adlı cihazı ortaya çıktı. Tam 4 kameralı sahip modelin taslak çizimleri belli olurken cihazın etkinlik kapsamında tanıtılması bekleniyor. Bildiğiniz üzere MWC 2017 ile beraber yeni Android telefonlarını pazara sunmuş olan şirket, 2018'de de iddialı olabilmek adına yeni modellerini geliştirmeye ve hazırlamaya devam ediyor.

Özellikle rakiplerin iddialı amiral gemileri sonrasında Nokia'da bu alanda iddiasını sürdürebilmek adına yeni nesile uygun modeller geliştirmeye çalışıyor. Yeni amiral gemisinin isimi noktasında bir belirsizlik yer alırken cihazın Nokia 8 Pro adı ile gelmesi ve Snapdragon 845 işlemcisi ile beraber 18:9 ekran boyutuna sahip olması bekleniyor. Mobil fotoğrafçılık alanında bir devrim teknolojisi sunması beklenen şirketin farklı odak uzaklıklarına sahip çok lensli bir kamera sistemine sahip olması bekleniyor.

Nokia 8 Pro modelinde 13+13 megapiksel olarak ve döner bir kızak sistemine yerleştirilmiş 4 farklı lensli bir kamera görebiliriz. Farklı odak uzaklıklarına sahip bu kameralar ile beraber ve RGB lensde dahil edildiğinde 5 lensli bir hibrit sistem ortaya çıkmış oluyor. Carl Zeiss üretim olması beklenen lenslerin iddialı kareler yakalaması bekeliyor. Modeli 25 Şubat tarihinde resmi olarak göreceğiz.





PAYLAŞ