40 Dilde Çeviri Yapan iOS 8 Klavye Eklentisi: Interpreter (Video) - Haberler - indir.com

40 Dilde Çeviri Yapan iOS 8 Klavye Eklentisi: Interpreter (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Mesajlaşma esnasında yazdığınız metinleri anlık olarak istediğiniz dilde çevirmenize imkan tanıyan Interpreter, 40'tan fazla dilde çeviri desteğine sahip bir iOS 8 klavye eklentisidir.

Yerli mobil uygulama geliştiricisi Okaris girişiminin başında olduğu Ömer Karışman tarafından hayata geçirilen iOS 8 klavye eklentisi Interpreter, klavye kullandığınız her alanda çeviri yapabilme özelliğine sahip.

Interpreter

Eklenti ile kendi dilinizde yazdığınız bir metni anlık olarak istediğiniz dile çevirmek için öncelikle hangi diller arasında çeviri yapacağınızı belirlemelisiniz. Klavye seçiminizi de yaptıktan sonra çevir tuşuna dokunmanız bu işlem için yeterli olacak.

Arnavutça, Ermenice, Azerice, Boşnakça, Bulgarca, Katalanca, Hırvatça, Hollandaca, Almanca, Yunanca, Litvanyaca, Macarca, İzlandaca, Malayca, Norveç, Polonya, Portekizce, Romence, Slovakça, Slovence, İspanyolca, İsveççe ve Türkçe gibi 40'tan fazla dilde çeviri yapabilmenizi sağlayan eklenti Yandex.Translate çeviri teknolojisinden faydalanıyor.

App Store'da 0.99 dolar fiyat etiketine sahip olan Interpreter eklentisini aşağıdaki bağlantı aracılığıyla iPhone telefonunuza indirebileceğiniz gibi daha fazla bilgi sahibi olmak için Interpreter Tanıtım Videosu'nu izleyebilirsiniz.




Interpreter Tanıtım Videosu


PAYLAŞ