2018 iPhone modelleri için Face ID açıklaması geldi - Haberler - indir.com

2018 iPhone modelleri için Face ID açıklaması geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-09 18:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Apple'ın en güçlü amiral gemisi modeli olan iPhone X cihazı gerek tasarımı gerekse performansı olarak oldukça beğenilen bir model olsada cihazın üst kısmında yer alan 'çentik' alanı bir hayli eleştiriliyor. Ön yüzeyde yer alan kamerası ile Face ID teknolojisine de sahip olan modelde Trudepth kamera sistemi yer alıyor. Bu noktada 2018 modellerinde bu kamera ve teknolojilerin olması beklenilen model hakkında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise Apple analisti Ming-Chi Kou'a göre şirketin 2018 yılında üç yeni iPhone modelini satışa sunması bekleniyor.

Bu cihazlardan iki tanesinin 5.8 inç büyüklüğünde ve diğerinin ise 6.5 inçlik OLED oanel ile gelmesi bekleniyor. LCD ekrana sahip olacak modelin ise 6.1 inçlik bir büyüklüğe sahip olacağı düşünülüyor. Bu cihazların hepsinde Truedepth kamera sisteminin yer alması bilgiler arasında bulunurken, teknoloji devi şirketin yüz tanıma teknolojisini artık parmak izi okuyucusu gibi klasik bir durum haline getirmek istiyor. Bu teknolojinin donanım parçalarının tedarikçisi ise LG Innotek olmaya devam edecek.

Yabancı kaynaklı haberlere göre ise şirketin 2019 amiral gemilerinde daha ufak çentik alanı görebiliriz. Bu noktada ön yüzeyde yer alan sensör ve kamera sistemlerini birleştirerek bu alanın küçültülmesi hedefleniyor. Oldukça iddialı olacak olan iPhone 2018 modellerini önümüzdeki aylarda resmi olarak göreceğiz.





PAYLAŞ