2017'de Denuvo Koruması ile Çıkış Yapacak Oyunlar - Haberler - indir.com

2017'de Denuvo Koruması ile Çıkış Yapacak Oyunlar

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-12-16 14:25:38
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Oyun

Her alanda olduğu gibi, korsan yayıncılık oyun dünyasında da kendisini gösteren ve engellenmeye çalışan konulardan birisi. Bu anlamda 2017'de çıkacak oyunların korsan yayınlarına engel olabilmek için, bazı oyunlar Denuvo koruması altında çıkacak.

Her yıl olduğu gibi, 2016 yılında da oyun dünyasında karşılaşılan sorunlardan birisi, korsan yayını çıkan oyunlardı. Bu yolla, birçok oyuncu 2016 yılında, oyunlara hiç para ödemeden korsan yayınına ulaşarak illegal şekilde oyunları indirdiler. Bu durum, birçok üst düzey yapımın, hak ettiğinin ve emeğinin karşılığını almasında en büyük engellerden birisi oluyor. Oyun geliştiricileri, geliştirme sürecinde oyunlar için ciddi meblağlar harcıyorlar ve korsan yayın nedeniyle büyük zarara uğruyorlar. Bu durum için geliştirilen koruma sistemi Denuvo, korsan yayının önüne geçmeden büyük rol oynuyor.

Birçok alanda yapılan emeğin hakkında girerek üretilen korsan yayınlar, oyun dünyasında da geliştiricilerin korkulu rüyası. Verilen emeklerin sonucunda ortaya çıkan kaliteli yapımların, korsan yayınının ücretsiz indirilmesi sonucunda geliştirici firmalar büyük zarara uğruyor. Bu anlamda oyun geliştiricilerinin yardımına yetişen isim, koruma sistemi Denuvo oluyor. Daha önce piyasaya sürülen yapımlar arasında birçoğu Denuvo koruması ile piyasadaki yerini aldı. Denuvo korumasıyla çıksa bile kırılabilen oyunlar olmasına rağmen, bu yolla birçok oyun da korsan yayının yapılmasını engellemeyi başardı. Bu durum, oyun geliştiricilerinin 2017 yılı içerisinde de Denuvo'dan faydalanmasını sağladı. 2017 yılı içerisinde piyasaya sürülecek olan oyunlardan şu isimler, Denuvo koruma sisteminden faydalanacak;

Geliştirici Oyun Adı Yayınlanma Tarihi
Ubisoft Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands 7 Mart 2017
Ubisoft For Honor 14 Şubat 2017
Ubisoft South Park: The Fractured But Whole 2017
CI Games Sniper: Ghost Warrior 3 4 Nisan 2017
Konami Metal Gear Survive 2017
THQ Nordic Elex 2017
Bethesda Prey 2 2017
CI Games Lords of the Fallen 2 2017
Electronic Arts Mass Effect: Andromeda Mart 2017




PAYLAŞ