2016 Bitmeden Bizleri Ekran Başına Kilitleyecek Oyunlar! - Haberler - indir.com

2016 Bitmeden Bizleri Ekran Başına Kilitleyecek Oyunlar!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-08-28 14:00:10
Editör : Caner Küçükbinar
Kategori : Oyun

Sanal oyun tutkunlarını ekranlara kilitleyen pek çok oyun bulunmaktadır. Teknoloji ve internetin her geçen daha da gelişmesinin ardından sanal oyun çeşitliliği de artmış bulunmaktadır. Özellikle 2016 yılı itibariyle pek çok oyun modeli piyasaya sürülmüş bulunmaktadır. Yılın ilk yarısı geride bırakıldıktan sonra son yarıya gelinen şu aylarda oyuncular Eylül, Ekim, Kasım ve Aralık aylarını iple çekmektedir. Pek çok yapımcı firmada bunu bildiği için oyunlarını 2016 yılının son çeyreğine saklamış bulunmaktadır. Sanal oyun çeşitliliğinin 2016 yılında arttığı dönemde oyunlar artırılmış gerçeklik olan oyun teknolojisi üzerine de üretilecektir. Pek çok yapımcı firma artırılmış gerçeklik oyunları üzerinde çalışmalara başlayarak oyun çeşitliliğini artıracaktır. Sizlerde 2016 yılının en çok oynana oyunlarını merak ediyor ve koleksiyonunuza yenilerini eklemek istiyorsanız, yazımızda detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.2016 yılının son çeyreğinde piyasaya sürülecek olan bazı oyunlar şunlardır:

2016 bitmeden bizleri ekran başına kilitleyecek oyunlar

Mafıa 3

Herkesin dört gözle beklediği oyun Mafıa serisinin son serisi olan mafia 3'ün yayınlanacağı tarih belli oldu. Mafia 3-7 Ekim tarihinde yayınlanacaktır. Mafia 3 Take- Two bünyesine bağlı olarak piyasaya sürülecek olup Playstation , Xbox One için piyasadaki yerini alacaktır. Oyunu 2K Games dağıtımcılık üstlenecektir. Oyuna ön siparişle sahip olacak kullanıcılar ücretsiz olarak Family Kick- Back isimli DLC ile üç silahın ve özel aracın sahibi olacaklardır.

2016 bitmeden bizleri ekran başına kilitleyecek oyunlar

World of Warcraft: Legion

Wow şeklinde kısaltılan oyun Blizzard Entertainment firması tarafından geliştirilen devasa oyun çok oyunculu çevrimiçi oynanan oyundur. Dünya genelinde 12 milyon oyuncusu olan oyunun en son sürümü olan World of Warcraft: Legion en kısa zamanda piyasaya sunulacaktır. Oyun ilerleyen günlerde 2016 yılının son çeyreğinde sanal oyun tutkunlarına tanıtılacaktır.

2016 bitmeden bizleri ekran başına kilitleyecek oyunlar

Minecraft

Dünyada pek çok oyuncusu olan oyunun tutkunları 2016 yılının son aylarını beklemektedir. Tasarım yeteneğini geliştiren oyunla küplerle tasarım yapabilirsiniz. Oyunun ilk sürümünden itibaren güncellemeleri devam edilmektedir. Minecraft'ın iki oyun şekli vardır. Klasik formda oynanan oyunda büyü ve iksir kısımları da bulunmaktadır. Oyun içinde pek çok yaratıklarda bulunmaktadır.

 





PAYLAŞ