10.5 İnç iPad Pro Modeli Gözüktü - Haberler - indir.com

10.5 İnç iPad Pro Modeli Gözüktü

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-03-15 19:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

2017 ile beraber markalar yeni akıllı telefonlarını tanıtmaya devam ediyor. Son olarak Apple tarafında iPhone 8 sesleri ve sızıntıları gelmeye başladı. Bizimde sık sık haberlerini yaptığımız yeni amiral gemileri olan iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modelleri yakın zamanda tanıtılacak. Telefon piyasasında durumlar böyle iken tablet tarafında Samsung Galaxy Tab S3 modelini tanıttı. Samsung'un güçlü özelliklere sahip amiral gemisi tableti Tab S3 olurken Apple tarafında ise yeni iPad modelleri için söylentiler gelmeye başladı. Merkezi Cupertino olan bir kaynağa göre yakın zamanda yeni iPad modeli düzenlenecek olan etkinlik ile tanıtılacak.

iPad Pro tarafında 10.5 inç büyüklüğe sahip model de söz konusu etkinlik ile tanıtılacak gibi duruyor. 10.5 inç büyüklüğe sahip bu yeni iPad modeli sızan görsellere göre iPad ailesinin yeni üyesi olacak. Söz konusu bu yeni iPad sızıntısı Marc Alonso isimli Twitter kullanıcısı tarafından paylaşıldı. Yeni iPad için hazırlanan kılıfa ait bazı dosyaların sızdırıldığı ve bu dosya içerisinde 10.5 inç'lik iPad modelinden bahsedildiği iddia edildi. Resmi görseller henüz olmadığı için bu konuda Apple'ın resmi duyurusunun beklenildiği açıklandı.

 

iPad Pro serisinde şuan için 9.7 ve 12.9 inç'lik versiyonlar bulunmakta. Fakat önümüzdeki günlerde günyüzüne çıkacak olan yeni model ile bu ailenin 12 inç'lik modelinin yenilenmesi beklenmekte. Diğer yandan yeni ortaya çıkan 10.5 inç'lik iPad modelinin ise 9.7 inç'lik modelin yerini alacağı düşünülüyor. Marka bu model tabletine AMOLED ekran yerleştirilecek ve ekran çerçevelerinin oldukça ince olacağı belirtiliyor. Ayrıca yeni İpad Pro modelinin donanım bileşenleri de yenilerek gelecek. A9X işlemcisi yerine A10X işlemcisinin yeni iPad Pro 10.5 inç modelinde olması bekleniyor.

Diğer yandan sadece söylentide olsa 7.9 inç büyüklüğünde bir iPad Mini ailesinin geleceğide düşünülüyor. Bakalım söylentileri bulunan bu yeni iPad serisi modeller ne zaman ortaya çıkacak göreceğiz.





PAYLAŞ