Yeni Video Uygulaması: Veedeo - Haberler - indir.com

Yeni Video Uygulaması: Veedeo

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Kullanıcıların kendi çektikleri videolar üzerinde düzenleme yaparak mükemmel görüntüler elde edebilmesini sağlayan Veedeo uygulaması, iOS 7 sistemine sahip iPhone ve iPod Touch kullanıcıları için yayınlandı.

Apple App Store'da bugün 1.79 Tl fiyat etiketi ile satışa sunulan Veedeo sayesinde kullanıcılar, cihazlarının kamerasını kullanarak video çekebilecekleri gibi bu videolara uygulama içerisinde bulunan Food, Travel, Fashion, Birthday gibi isimlere sahip düzenlenebilir küçük animasyonları da ekleyebilmelerine imkan tanımaktadır. Yaratıcı videolar oluşturmak isteyen meraklılar için geliştirilmiş uygulama sayesinde ayrıca videolarınızın üzerine dilediğiniz herhangi bir metni yazabilir ve arka planı bulanık olarak ayarlayabilirsiniz.

Oldukça yaratıcı sonuçlar elde edebileceğiniz Veedeo ile hazırladığınız video içeriklerini Instagram hesabınıza aktarabileceğiniz gibi videolara müzik parçaları da ekleyebilirsiniz. Eğer sizde videolarınıza farklı bir görüntü kazandırmak ve bunları arkadaşlarınız ile paylaşmak istiyorsanız hemen Veedeo' yu aşağıdaki bağlantıya tıklayarak iOS 7 uyumlu cihazınıza yükleyebilirsiniz.





PAYLAŞ