Son dönemlerin en popüler uygulamalarından bir tanesi olan Snapchat için sihirli silgi aracı özelliği eklendi. İşte istenmeyen nesnelerin silinmesi için yapılması gerekenler.

Snapchat fotoğraf paylaşımı konusunda en dikkat çeken uygulamalardan bir tanesi olurken kullanıcılar çektikleri karelerdeki istenmeyen nesneleri uygulama aracılığıyla kolay bir şekilde gizleyebiliyor. Bu bakımdan eğer siz de uygulamayı kullanırken bu tip durumlar ile karşılaştığınızda profesyonel bir destek istiyorsanız, Snapchat için geliştirilen bu özelliği kullanabilirsiniz.

Snapchat CEO’su Evan Spiegel’in Snapchat’te sevmediği 7 şey

Snapchat’te fotoğraflardan istenmeyen nesneleri kaldırma işlemleri

Snapchat’te istenmeyen nesneleri kaldırmak istediğiniz zaman sihirli silgi aracını kullanmanız yeterli olacaktır. Onun için fotoğraf çekme işlemlerinin hemen ardından fotoğraf düzenleme ekranındaki menüden yararlanmanız gerekir. 

Snapkeep ile Snapchat Fotoğraf ve Videolarını Kaydedin 

Bu menüde yer alan makas simgesi silgi, kesme araçlarını temsil eder. Bu bölümde 3 farklı simge açılır ve bu simgelerden sihirli silgi simgesine dokunmanız ile birlikte sihirli silgi aracını kullanmaya başlayabilirsiniz.

1 1 10

Araç seçimi sonrasında fotoğrafınızda hangi nesnenin silinmesini istiyorsanız, o nesnenin etrafını araç ile dikkatli bir şekilde çizmemiz gerekir. Daha sonrasında ise işlemler tamamladıktan sonra uygulama tarafından çizimi yapılan nesne fotoğraftan çıkartılacaktır. Bu sayede kolay bir şekilde fotoğrafınızdaki nesneleri silebilirsiniz. İstenmeyen nesne ilgili işlemler sonrasında nesne fotoğraftan çıkacak ve kalan bölüm fotoğrafa uygun bir şekilde doldurulacaktır. 

Snapchat, Müzik Çalarken Video Kaydetmenizi Sağlıyor!

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir