Snapchat CEO’su Evan Spiegel’in Snapchat'te sevmediği 7 şey                          - Haberler - indir.com

Snapchat CEO’su Evan Spiegel’in Snapchat'te sevmediği 7 şey                         

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-18 15:40:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Snapchat CEO’su Evan Spiegel Snapchat için yaptığı değerlendirmede uygulamanın beğenmediği yönlerini açık bir şekilde belirtti. İşte Snapchat CEO’su Evan Spiegel’in Snapchat'te sevmediği 7 şey.

Yeni tasarım

CEO için en çok sıkıntı yaratan durum tasarım. Yeni tasarıma hızlı bir şekilde geçildiğini dile getiren Evan Spiegel yeni tasarım ile birlikte önceki tasarımdaki sorunların giderilmiş olmasına rağmen pek çok yeni sorunun da yeniden ortaya çıktığını belirtti. Evan Spiegel’e göre bu durum aynı zamanda kullanıcı nezdinde de hayal kırıklığı yaratmış durumda.

SnapChat İşçileri Çıkartıp Tasarruf Edecek!SnapChat İşçileri Çıkartıp Tasarruf Edecek!

Sohbet etmenin zorluğu

Yeni sistem ile birlikte arkadaşlarla sohbet etmenin biraz zorlaştığını da itiraf eden CEO, bu konuda uygulamanın aynı zamanda asıl amacından uzaklaştığını da itiraf etti.

İyi arkadaşlar sunamıyoruz

Arkadaş öneri sistemini de çok fazla beğenmeyen Evan Spiegel, bu konuda şöyle diyor; “En iyi arkadaş bulmak, daha çok arkadaş bulmaktan daha zordur. Bu yüzden insanların en çok ilgilendiği kişileri bulmak için daha iyi yollar bulmalıyız.”

Keşfet bölümü diğerlerinin gerisinde

Sektörde Facebook gibi sosyal ağ devlerine karşı mücadele içerisinde bulunan Snapchat için Keşfet gibi ortak özelliklerin diğerlerine üstünlük kurması oldukça önemli. Fakat Evan Spiegel’in değerlendirmesinde Keşfet bölümü Snapchat için geride kalan bir özellik. CEO bu konuda oldukça açık sözlü olduğu gibi keşfet bölümünü “Rezalet” olarak tanımlıyor.

Android'te Snapchat Durduruldu Hatası ve Çözümü

Yeni kullanıcıların yanlış tanımlaması

CEO, sisteme yeni giren kullanıcıların Snapchat’in bir iletişim aracı olarak gördüğünü ve kullanıcı nezdinde tanımlama noktasında sorunlar yaşandığını belirtti. Bunun sebebini yine çalışma ekibine bağlayan Evan Spiegel, bu konuda gerekli çalışmaların yapılması gerektiğine değindi.

Gelişmekte olan pazarları ıskalamak

Snapchat’in gelişmesi ve daha hızlı büyümesi adına gelişmekte olan pazarların önemine değinen Evan Spiegel, şu andaki planlamalar dahilinde bu yönde olmadıklarını da belirtti.

Snapchat harita özelliği güncelleniyor!

Tüm yeni fikirler, tek uygulamada

Yeni fikirleri ve özellikleri tek uygulamada toplamanın karmaşıklık yarattığını söyleyen Evan Spiegel, bu amaç doğrultusunda yeni çalışmalara devam edeceklerini ifade etti.

Evan Spiegel tarafından yapılan bu değerlendirmeler sosyal medya kullanıcıları arasında da oldukça popüler duruma geldi. Sosyal medya ağları arasındaki rekabete farklı bir boyut katan CEO’nun bu eleştiriler sonrasında uygulamayı nasıl yönlendireceği ve sisteme gelecek yeni özellikler merak ediliyor.

Instagram ve Snapchat ırkçı GIFleri kaldırıyor


İlgili uygulamalar
Snapchat hesabı nasıl silinir?Snapchat hesabı nasıl silinir?
Snapchat bundan sonra uygulama içi reklamlarını efekt olarak kullanacakSnapchat bundan sonra uygulama içi reklamlarını efekt olarak kullanacak
Snapchat CEO'sundan Zuckerberg'e gönderme!Snapchat CEO'sundan Zuckerberg'e gönderme!

Snapchat Tanıtım Videosu


PAYLAŞ