Son zamanlarda yaptığı yenilikler ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Snapchat, bu defa müzikli video özelliğini devreye soktu. Bu özellik sayesinde başka bir uygulamadan müzik çalarken artık Snapchat’te video kaydı yapılabilecek.

Kullanıcıların daha aktif videolar çekebilmesine imkan tanıyan bu özellik; Snapchat’te video çekerken DeezerSpotifySoundCloud veya diğer müzik uygulamalarda çalan müzikleri çektiğiniz videolara eklemenizi sağlıyor.

Şimdilik sadece iPhone kullanıcıları için aktif edilen özellik, eğer çektiğiniz videoda konuşmayacaksanız size Snapchat’te yüksek sesli müzik kaydetmenize olanak sunuyor.

Müzikli snap‘ler yaratmak için kullanabileceğiniz bu özelliği başka herhangi bir cihaza gerek duymadan kullanabileceğiniz gibi artık SnapChat hikayelerinizi daha eğlenceli hale getirebileceksiniz.

SnapChat en son kullanıcıların mobil uygulama üzerinden ESPN, CNN, Vice, Daily Mail, Cosmopolitan ve People gibi medya organlarının içeriklerine ulaşmalarını sağlayan Snapchat Discover özelliğini getirmişti.

Müzik çalarken video kaydetme özelliği bugün itibarıyla Snapchat iOS uygulamasında aktif oldu. Yeniliğin ilerleyen dönemlerde Android cihazlara da sunulması bekleniyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir