SnapkeepSnapchat üzerinden arkadaşlarınızın gönderdikleri snap’leri onlara fark ettirmeden telefonunuzun kamera rulosuna kayıt etmenizi sağlayan ücretsiz bir mobil uygulamadır.

Bağımsız mobil uygulama geliştiricisi Harry Gulliford tarafından ”Snapchat’in kaybolan mesajlarını hackleyen uygulama” olarak lanse edilen Snapkeep ile arkadaşlarınızın haberi olmadan gönderdikleri snap’leri telefonunuza kayıt edebilirsiniz.

Snapkeep

Snapchat’e benzer çalışma prensibine sahip olan uygulamayla snap’leri kayıt etmek için; uygulamaya Snapchat kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yapmanız gerekiyor. Ardından gelen snap’in üzerine dokunmanız ve açılan ‘Save to Camera Roll‘ butonuna tıklamanız yeterli oluyor.

Kayıt esnasında karşı tarafa hiçbir bildirim göndermeyen Snapkeep‘i hem fotoğraf hem de videoları kayıt etmek için kullanabileceğiniz gibi dilediğiniz snap’leri ömür boyu telefonunuzda saklayabilirsiniz.

Reklamsız ve uygulama içi satın almasız şekilde, tamamen ücretsiz kullanabileceğiniz Snapkeep uygulamasını aşağıdaki bağlantı aracılığıyla iPhone‘unuza indirebilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir