Pepee, Amazon Prime ile tüm dünyada yayınlanacak - Haberler - indir.com

Pepee, Amazon Prime ile tüm dünyada yayınlanacak

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-05 17:01:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Akıllı Telefonlar

Tüm dünyada yakından takip edilen Amazon Prime için önemli bir gelişme yaşandı. Düşyeri Stüdyosu ile yapılan anlaşma sonrasında Pepee'nin Amazon Prime 'da yer alması kesinleşti. İşte konuyla ilgili detaylar.

Türkiye'de yaratılan ve kısa süre içerisinde çok sevilen Pepe, Türkiye sınırlarını aşmaya hazırlanıyor. Şu anda Türkiye'nin milli çizgi filmi olarak kabul edilen Pepee, Youtube'da oldukça iyi sonuçlara ulaşmıştı. Youtube üzerinden yayınlanan bölümlerinde 1 ay içerisinde 30 milyona yakın trafik alan çizgi film, 1 milyonu geçen takipçisiyle de dikkat çekmeyi başarmıştı. Çizgi karakterin Türkiye sınırlarını aşması adına yapılan çalışmalarda ise Pepee'nin Amazon Prime'de yayınlanacağı duyuruldu.

Amazon Prime Air: Yeni Nesil Teslimat Drone'uAmazon Prime Air: Yeni Nesil Teslimat Drone'u

Amazon Prime üzerinden servet kazanıyor!

Pepee İngilizce olarak geliyor

Uluslararası alanda İngilizce olarak yayınlanacak olan Pepee, böylece çok daha geniş bir kitleye ulaşma imkanı elde edecek. Konuyla ilgili açıklama yapan Düşyeri Kurucusu Ayşe Şule Bilgiç, Pepee için yeni bir dönüm noktasının yaşandığını söylerken gelecekten umutlu olduğunu söyledi.

"Bir ilk olacak"

“Dünyaya ve dünya pazarına açılmak için ilk büyük adımı attık. Yüzde 100 yerli bir marka olarak, uluslararası arenada ülkemizi temsil etmek ve en iyi şekilde tanıtmak bizim için gurur verici. Amazon Prime ile yaptığımız iş birliği kapsamında, Pepee tüm dünya çocuklarına dokunmak için İngilizce olarak yayınlanacak. Bu sayede çocuklar, akıllı telefon ve tabletlerdeki uygulamalar da dahil olmak üzere tüm dünyaya yayın yapan bir platformda ilk kez Pepee’yi İngilizce izleme imkanı bulacak” diyerek düşüncelerini dile getiren Bilgiç, yeni dönem için Türkiye ve Pepee için büyük bir heyecan yaşadıklarını da söyledi.

Nihayet Amazon Prime Video Android TV'ye geldi


Amazon Prime üzerinden servet kazanıyor!Amazon Prime üzerinden servet kazanıyor!
Amazon Prime 100 Milyon Üyeyi AştıAmazon Prime 100 Milyon Üyeyi Aştı

PAYLAŞ