Microsoft'tan Video Düzenleme Uygulaması Video Tuner - Haberler - indir.com

Microsoft'tan Video Düzenleme Uygulaması Video Tuner

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Windows Phone işletim sistemi için bugüne kadar yayınlanan en düzgün video düzenleme uygulaması Microsoft'un Nokia birimi tarafından geliştirildi. Video Tuner adlı uygulama temel video düzenleme araçlarını kullanıcılara sunuyor.

Videolara görsel anlamda müdahale imkanı tanıyan ve farklı kullanımlara yönelik olan Microsoft uygulaması Video Tuner, bugün itibarıyla Windows Phone uygulama marketinde ücretsiz indirmeye sunuldu.

Microsoft Video Tuner

Uygulama düzenleme odağında videoların hızını ayarlayabilme, pozlama, kontrast, doygunluk ve renk ayarı belirleme, filtre ve efekt uygulama, videoların boyutlarını değiştirme, döndürme, yansıtma ve ters çevirme gibi işlemlerin yapılmasına imkan tanıyor.

Ses seviyesi ayarlayabilme özelliğine de sahip olan Video Tuner ayrıca videolardaki seslere efektler eklenmesine de olanak sunuyor. Buna ek olarak düzenlediğiniz videoların bulut depolama servislerine kolaylıkla aktarılmasını sağlayan uygulama bu videoların sosyal ağlarda paylaşılmasına da izin vermektedir.

Video Tuner

Tamamen ücretsiz olarak Windows Phone 8.1 işletim sistemine sahip olan cihazlarınızda kullanabileceğiniz Video Tuner'ı aşağıdaki bağlantı üzerinden indirebilirsiniz. Görsel Kaynak: Mashable





PAYLAŞ