Instagram Temelli Video Düzenleme Uygulaması: Video Cover - Haberler - indir.com

Instagram Temelli Video Düzenleme Uygulaması: Video Cover

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Popüler fotoğraf ve kısa video paylaşım servisi Instagram'a göndermek istediğiniz videolar için geliştirilmiş olan Video Cover uygulaması sayesinde, videolarınızı kolaylıkla düzenleyebilirsiniz.

iPhone ve iPod Touch cihazlar için hazırlanmış olan Instagram temelli video düzenleme uygulaması Video Cover, daha önceden App Store üzerinde 1.79 USD fiyat etiketi ile satılıyordu.

Video Cover App indir

Ancak üreticinin yapmış olduğu indirim sonrasında kısa süre için ücretsiz indirilebilir durumda olan uygulama ile kullanıcılar, cihazlarının kamerasını kullanarak çektikleri videoların üzerine, uygulamada bulunan 200'den fazla yazı fontunu kullanarak istedikleri gibi yazı ekleyebildikleri gibi hareketli metinler, özel renk ayarlamaları, birden fazla ses veya müzik ekleme gibi özelliklerden de faydalanabiliyorlar.

Ayrıca hazırlanan içerikleri hiç bir kırpma ya da kesme işlemi yapmadan 1:1 kare olacak şekilde Instagram'a aktarılmasını da sağlayan Video Cover'ı aşağıdaki bağlantı aracılığıyla iOS 5 ve üzeri mobil cihazınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ