Herkesin merakla beklediği yeni iPhone'ların duvar kağıdını indirebilirsiniz - Haberler - indir.com

Herkesin merakla beklediği yeni iPhone'ların duvar kağıdını indirebilirsiniz

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-03 09:45:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Teknoloji

Gösterilen bu görsel sayesinde iPhone X’un sahip olduğu soyut arka plan tasarıma nispeten daha nesnel bir arka plan olacağının ayırımını yapabiliyoruz.

Dünya devi olmayı başaran Apple, 2018 model iPhone’ları 12 Eylül’de Steve Jobs Theater’da düzenlenecek olan lansmanda yeni iPhone modellerini tanıtacak. Apple bu duyuru yaptıktan hemen sonra ise OLED ekranlı iki adet yeni iPhone olan iPhone XS ve iPhone XS+ modellerine ait olan görseli kendi bünyesinde paylaştı. Bahsi geçen görsel karanlık ve renkli yapıya sahip olması ile beraber iPhone’ların tasarımı hakkında bize bir nebzede olsa fikir sahibi etti. Edindiğimiz bu fikir elbette cihazın tamamı hakkında bize bilgi sunmuyor ancak insanın kafasında az buçuk bir şeyler oluşuyor. Gösterilen bu görsel sayesinde iPhone X’un sahip olduğu soyut arka plan tasarıma nispeten daha nesnel bir arka plan olacağının ayırımını yapabiliyoruz. Yayınlanan görsele göre yeni iPhone’ların arka tasarımında Jüpiter’e benzeyen bir fotoğraf yer alacak gibi.

Apple, ekran tasarımı seçimlerinde her zaman hassas davranıyor.

Bu denli arka plan tasarımında hassas davranan firma, arka tasarımı seçimi konusunda ne denli hassas davrandığını gözler önüne sermiş oluyor. Şayet Jüpiter benzeri nesne, arka plan görselinin renkli bir tasarımıyla daha hoş hava katarken cihazın ekranında yarım şekilde yer alacak olması ve çentikli, siyah bir ekrana sahip olması gözü yormayan bir detayla başarılı bir tasarımı gözleer önüne sürüyor.





PAYLAŞ